Daalhemerweg 6301 PK Valkenburg (LI)

€ 34.000 k.k.

Omschrijving

Aan de rand van Valkenburg, gelegen op een mooie locatie aan de Daalhemerweg, bieden wij u een perceel grasland aan. Het perceel is via de berm ontsloten aan de Daalhemerweg en is licht/matig hellend en glooiend gelegen. Het perceel wordt aan de west- en noordzijde begrensd door bos en aan de zuid- en oostzijde door bouwland. Deze locatie is ideaal voor begrazing door rundvee, schapen en/of paarden.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Valkenburg, sectie L, nummer 69, ter grootte van: 0.80.98 ha.

Planologisch:
Het perceel is gelegen in het bestemmingsplan "Buitengebied Valkenburg aan de Geul 2012" van de gemeente Valkenburg aan de Geul. In dat bestemmingsplan is het perceel benoemd als “Agrarisch met Waarden - Landschappelijke en natuurlijke waarden” en heeft het de dubbele bestemmingen "Waarde - Archeologie - 6", "Waarde - Ecologie" en "Waarde - Landschapselement" toegekend gekregen.

Inlichtingen:
Het voorgaande aanbod gelieve te beschouwen als een uitnodiging tot het kenbaar maken van uw belangstelling. Onderbouwing van uw belangstelling met een concreet bod wordt op prijs gesteld en zien wij graag per mail tegemoet.
Indien u meer wilt weten over dit perceel, dan kunt u contact opnemen met de heer J.H.M. (Jan) Horsmans van ons kantoor te Voerendaal op telefoonnummer: 045-5753255, emailadres:

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 34.000 k.k.
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Grasland

Kadastrale gegevens

VALKENBURG L 69
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 80 a 98 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Daalhemerweg

€ 34.000 k.k.