• Verkocht

Hespelaar 4911 AC Den Hout

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 november 2021

Omschrijving

Hespelaar te Den Hout

Een perceel cultuurgrond, zandgrond, gelegen nabij de Hespelaar. Het betreft één kadastraal perceel met een grootte van 27.985 m2. Momenteel is het perceel in gebruik voor het verbouwen van maïs. Het perceel grond is gelegen in het buitengebied, ten noorden, van het dorp Den Hout en ligt tussen Made en Oosterhout. Diverse uitvalswegen zijn in de nabije omgeving gelegen, zoals de A59 (Zonzeel-Oss), ten noorden van het perceel. De afwatering van het perceel is goed.

Ligging

Den Hout is een kerkdorp in de gemeente Oosterhout, (provincie Noord-Brabant) en telt 1.210 inwoners (2018). Rondom het dorp liggen de buurtschappen Hespelaar, Steelhoven (‘Stelve’), Vrachelen, Ter Aalst (‘Tralst’), en Eind van den Hout (‘Dent’). Ten zuiden ligt het Markkanaal, de Zandwinplas en de Vrachelse Heide.

Het kerkdorp Den Hout, ten noordwesten van Oosterhout, wordt gedomineerd door een opvallend langgerekte, driehoekige open ruimte: de zogenaamde Houtse Heuvel.

Door de centrale ligging, zijn de steden ‘s-Hertogenbosch, Eindhoven, Tilburg en Breda vanuit Den Hout goed te bereiken via de Rijksweg A27, de A59 en de A2. Het centrum van Oosterhout met al haar voorzieningen bereikt u in enkele minuten, maar ook het centrum van Breda.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
17 november 2021
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Totale oppervlakte
2 ha 79 a 85 ca
Type land
Bouwland
Veldkavels
2 ha 79 a 85 ca
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

OOSTERHOUT U 947
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
2 ha 79 a 85 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.