• Verkocht

Roosendaalseweg 4741 TV Hoeven

€ 10.000

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 oktober 2020

Omschrijving

Perceel grond van 3.380 m² met boomopstanden.

Algemeen
Het perceel grond is gelegen in het buitengebied tussen de kernen van Hoeven, Etten-Leur en St. Willebrord. Gemakkelijk per auto en fiets te bereiken van uit deze kernen. Het perceel is gelegen ter hoogte van de oprit van de A58. Het perceel is voorzien van bosopstanden (diverse loofbomen) en bosschages. Ideaal voor de liefhebber van flora en fauna en voor hen die graag zelf op hun eigen locatie genieten van de rust en ruimte. Het perceel is te bereiken over een ruim centraal gelegen openbare en verharde weg en heeft een eigen oprit. Het perceel is niet belast met zgn. ruilverkavelingslasten. Het is in overleg te aanvaarden en wordt geleverd in de staat, zoals het zich nu bevindt. Er zit geen (woon)bouwvlak op dit perceel en het is ook niet denkbaar, dat dit komt of dat er andere bouwwerken gebouwd kunnen worden, aangezien er een natuur bestemming op zit.

Kadastrale bekendheid
Gemeente Sectie Nummer Grootte
Hoeven H 1415 0 ha 33 a 80 ca

Bestemming
Het object ligt in bestemmingsplan “Eerste herziening bestemmingsplan Buitengebied Halderberge” welke door de gemeente Halderberge op 14 december 2017 is vastgesteld. Hierin heeft het object onderstaande bestemming.
Enkelbestemming “Natuur”
Dubbelbestemming ”Waarde-archeologie 2”
Gebiedsaanduiding “Geluidszone-luchtvaartverkeer 3”
Gebiedsaanduiding “Luchtvaartverkeer -5”
Gebiedsaanduiding “Milieuzone-boringsvrije zone”
Gebiedsaanduiding “Overige zone- beperkingenveehouderij”
Er is geen bouwblok aanwezig en er kan niet gebouwd worden volgens de huidige bestemmingsplanregels. Volgens de plankaart, welke in deze brochure is opgenomen kan er op het meest zuidelijke puntje een leiding net door het perceel lopen, maar verkoper is daar niet direct bekend mee. Voor evt. vragen, anders dan de bestemming aangaande gebruiksmogelijkheden is de gemeente Halderberge hiervoor de verantwoordelijke gemeente.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 10.000
Aangeboden sinds
2 oktober 2020
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bosperceel
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.