• Verkocht

Kraakse Pas 5809 Leunen

Prijs op aanvraag

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 oktober 2019

Omschrijving

Gelegen aan de Kraakse Pas te Leunen (gemeente Venray) bieden wij u een perceel landbouwgrond aan met een oppervlakte van 1 ha 79 a 20 ca.

OMSCHRIJVING
Het perceel is momenteel in gebruik als bouwland. De grondsoort betreft een hoge zwarte enkeerdgrond bestaande uit lemig fijn zand. De grondwatertrap is VII.
Het perceel is rechthoekig van vorm met in zuidwestelijke hoek een verbreding. Het perceel is omringd door aanpalende landbouwgronden en ontsluit aan zuidelijke zijde op de Kraakse Pas. Het perceel, als ook aanpalende landbouwgronden, heeft een sterk glooiende bouwvoor. De bouwvoor is desondanks goed tuinbouwgeschikt.

Ter plaatse van de verbrede hoek, in het zuidwestelijke gedeelte van het perceel, ligt een steilrand op de grens met het aangrenzende landbouwperceel. Ter hoogte van de Kraakse Pas bedraagt de hoogte van deze steilrand circa 0,5 m. Ter plaatse van het einde van de verbreding halverwege het perceel bedraagt de hoogte van de steilrand circa 1,0 m. Aan de achterzijde van het perceel (noordelijke zijde) is de steilrand niet meer aanwezig.

LIGGING
Het perceel ligt aan de Kraakse Pas, een verbindingsweg tussen de Horsterweg en de Venloseweg, net ten noorden van de Oostrumsche Beek. In de directe omgeving is het perceel aan alle zijden omgeven door (direct) aangrenzende landbouwpercelen.

BESTEMMINGSPLAN
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Venray 2010” van de gemeente Venray, vastgesteld op 14 december 2010. In 2017 heeft een herziening van de bestemmingsregels plaatsgevonden welke is vastgesteld op 20 september 2017. Conform dit bestemmingsplan is het perceel bestemd als ‘Agrarisch met Waarden’ met de dubbelbestemmingen ‘Waarde – Archeologie – 2’ en ‘Waarde - Esgronden’ over het gehele perceel. Daarnaast is het gehele perceel aangeduid met de gebiedsaanduidingen ‘milieuzone - grondwaterbeschermingsgebied’ en ‘reconstructiewetzone - verwevingsgebied’.

De bijbehorende planregels zijn op kantoor aanwezig en worden u op verzoek toegezonden. Ook zijn deze te raadplegen via

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
16 oktober 2019
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.