• Verkocht

Leinserondweg 22 a 5465 RV Veghel

€ 60.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 augustus 2022

Omschrijving

Bent u op zoek naar een eigen weide om uw paarden, pony's of andere dieren te houden of wilt u een eigen moestuin buitenaf? Dan is dit echt een buitenkansje. Met trots bieden wij deze hobbydierenweide (à 885 m²) met schuilgelegenheid (à 54 m²) aan, gelegen in het buitengebied van Zijtaart (gemeente Meierijstad).

De schuilgelegenheid is gebouwd begin jaren '80 en heeft een oppervlakte van circa 54 m². De schuilgelegenheid beschikt over een elektriciteitsaansluiting en een aansluiting op het drinkwaternetwerk. Wel dient u er rekening mee te houden dat er nog wat kosten gemaakt zullen moeten worden om het gebouw op te knappen.

Het perceel is gelegen in het buitengebied van Zijtaart, tussen het dorp en de Zuid-Willemsvaart en de N279 in; op hemelsbreed ongeveer een halve kilometer buiten de bebouwde kom. Het perceel is direct aan de verharde weg gelegen, maar verder aan alle andere zijde ook ontsloten door een onverhard zandpad. Verder is het perceel grotendeels omsloten door een kleine sloot en vervolgens eenvoudig harmonicagaas.

Bij interesse kunt u gerust alvast voor eigen gelegenheid het object vanaf de openbare weg gaan bezichtigen. Indien u het gebouw ook van binnen wilt bezichtigen, dan kunt u vervolgens contact opnemen met Bernheze Makelaars.

Let op: conform het bestemmingsplan mag het object alleen als hobbydierenweide en moestuin gebruikt worden (conform het overgangsrecht). Het aanwezige gebouw mag vernieuwd en veranderd worden, mits het naar aard en omvang niet vergroot wordt. Bewoning en het realiseren van nieuwe bebouwing is dus niet mogelijk!

Voor meer en uitgebreidere informatie kunt u de verkoopbrochure aanvragen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 60.000 k.k.
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Grasland
Grondsoort
Zand

Kadastrale gegevens

VEGHEL P 383
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 8 a 85 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.