• Verkocht

Woordsestraat 6603 LG Wijchen

€ 365.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 juli 2023

Omschrijving

Te koop: perceel landbouwgrond (akkerbouwgrond) van circa 3,9 hectare; bestaande uit twee perceelgedeelte: van elkander gescheiden middels een sloot (achteraan is een duiker aanwezig). Verder is het perceel voorzien van een mast van een hoogspanningstracé. Het perceel heeft een frontbreedte van circa 340 m¹, een diepte tot circa 240 m¹ en is direct tot de openbare weg ontsloten. De grond ligt strak aan de bebouwde kom van Wijchen, maar het perceel wordt verder nagenoeg volledig omsloten door soortelijke landbouwgronden.

Het geheel heeft een reguliere agrarisch bestemming, waarbij er geen wezenlijke bebouwingsmogelijkheden zijn. Het volledige bestemmingsplan kunt u vinden op ruimtelijkeplannen.nl.

De bodem betreft de overgang van een kalkloze poldervaaggrond met zavel en lichte klei in profielverloop 3 en 4 naar een kalkloze ooivaaggrond met lichte zavel. De grondwatertrap is VIIo tot IVu. De gemiddeld kleinste diepte is 61 cm¹ en grootste diepte is 136 cm¹ onder het maaiveld.

Conform de basisregistratie gewaspercelen van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) is het perceel de laatste jaren steeds ingezet voor de teelt van snijmaïs (gewascode 259).

ER IS EEN VERKOOPBROCHURE BESCHIKBAAR MET MEER EN UITGEBREIDERE INFORMATIE. Deze kunt u opvragen via Funda of via ons kantoor. Een bezichtiging kunt u voor eigen gelegenheid uitvoeren.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 365.000 k.k.
Aangeboden sinds
Status
Verkocht

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland
Grond lengte
340 meter
Grond breedte
240 meter
Grondsoort
Zavel

Kadastrale gegevens

WIJCHEN P 104
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 61 a 40 ca (geheel perceel)
WIJCHEN P 105
Eigendomssituatie
1 ha 39 a 90 ca (geheel perceel)
WIJCHEN P 1604
Eigendomssituatie
1 ha 93 a 10 ca (geheel perceel)

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.