Grond nabij Otterloseweg 58 6733 AN Wekerom

Verkoop bij inschrijving

Omschrijving

Wij mogen u een prachtig perceel landbouwgrond aanbieden, gelegen in het buitengebied van de gemeente Ede aan de Otterloseweg (N801) tussen Wekerom en Otterlo. De totale oppervlakte bedraagt 3 hectare, 41 are en 13 centiare (34.113 m²), kadastraal bekend: gemeente Ede, sectie B, nummer 4653 en gemeente Otterlo, sectie E, nummer 2814.

Het perceel is bereikbaar middels eigen toegangsweg vanaf de openbare weg; N801. Het perceel is in gebruik als grasland, maar is ook zeer geschikt als bouwland.

PLANOLOGIE

Het perceel heeft, conform het bestemmingsplan “Agrarisch Buitengebied Ede 2012” van de gemeente Ede, de enkelbestemming ‘Agrarisch’.

BIJZONDERHEDEN

• Oplevering geschiedt vrij van huur en pacht.
• Het jachtrecht is verhuurd.
• Op het geheel rusten geen productie-, fosfaat- of betalingsrechten.
• Aanvaarding en betaling uiterlijk 6 april 2023 bij Dangremond Notarissen te Barneveld.

INSCHRIJVING

De verkoop geschiedt bij wijze van ‘inschrijving’. Inschrijving is enkel mogelijk middels het bijgevoegde inschrijfformulier, dat – vergezeld van een geldig legitimatiebewijs – uiterlijk maandag
27 februari 2023 aanstaande om 16.00 uur dient te zijn ontvangen door Drieklomp Makelaars en Rentmeesters te Voorthuizen (of per e-mail: Desgewenst kunt u het formulier (in een gesloten enveloppe) ook persoonlijk afgeven op het kantoor aan de Apeldoornsestraat 95 te Voorthuizen.

Uiterlijk 1 maart 2023 zal iedere inschrijver persoonlijk bericht over de uitslag ontvangen via de makelaar. De gunning wordt door verkoper voorbehouden, verkoper kan tevens besluiten te gunnen aan een kandidaat die niet de hoogste bieder is.

Indien aan een kandidaat wordt gegund, zullen de afspraken worden vastgelegd in een model-koopovereenkomst voor ‘los land’, conform de richtlijnen van de NVM. Desgewenst zal aan de koper een waarborgsom c.q. bankgarantie ter hoogte van 10 % van de koopsom worden gevraagd.
De beoogde transportdatum is uiterlijk 6 april 2023. Bezichtiging van het perceel is uiteraard mogelijk. Hiervoor kunt u een afspraak maken met de makelaar.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Verkoop bij inschrijving
Aangeboden sinds
3 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Bouwland

Kadastrale gegevens

EDE B 4653
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
3 ha 36 a 65 ca (geheel perceel)
OTTERLO E 2814
Eigendomssituatie
0 ha 4 a 48 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grond nabij Otterloseweg 58

Verkoop bij inschrijving