Peelweg 5411 VC Zeeland

€ 37.000

Omschrijving

Het betreffen twee percelen natuur-/bosgrond gelegen oostelijk én westelijke van de Middenpeelweg (de N277 van Zeeland naar Venray). Gelegen aan en ontsloten via een ventweg van de N277: de Peelweg. Slechts één van de twee delen kopen is in overleg bespreekbaar.

Het betreffen twee percelen bosgrond. De vorm van perceelnummer 3329 is een rechthoekige driehoek met een breedte van 72 m¹ aan de Peelweg-zijde en heeft een lengte van circa 223 m¹ aan de N277-zijde. Perceelnummer 3335 is ongeveer rechthoekig en is gemiddeld circa 90 m¹ breed en circa 115 m¹ lang aan de N277-zijde.

De percelen zijn voorzien van met name de volgende opgaande boomsoort: Grove den (Pinus sylvestris), Zomereik (Quercus robur) en de Amerikaanse eik (Quercus rubra). Daarnaast komen de volgende soorten voor in de struiklaag: de voorgenoemde boomsoorten, alsmede de Gewone vogelkers (Prunus padus), Gewone lijsterbes (Sorbus aucuparia), Hulst (Ilex Aquifolium) en Brede stekelvaren (Dryopteris dilatata). Daarnaast zijn de volgende soorten waargenomen, maar minder frequent: Gewone braam c.q. Bosbraam (Rubus fruticosus), Fijnspar (Picea abies), Wilde liguster (Ligustrum vulgare) en Taxus (Taxus baccata).

Beide percelen betreffen natuur-/bosgrond en hebben geen wezenlijk (bosbouwkundig) gebruik. Er is eveneens geen wezenlijk recreatief (mede/neven)gebruik.

Voor meer en aanvullende informatie kunt u de verkoopbrochure aanvragen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 37.000
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond
Mogelijke functie(s)
Overig

Oppervlakten

Type land
Bosperceel

Kadastrale gegevens

ZEELAND E 3329
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 80 a 63 ca (geheel perceel)
ZEELAND E 3335
Eigendomssituatie
1 ha 0 a 86 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Peelweg

€ 37.000