• Onder bod

Achterdijk 4761 RB Zevenbergen

€ 120.000

Omschrijving

ONDER BOD
Weideperceel met opstal ter grootte van 8.900 m², staande en gelegen aan de Achterdijk in Zevenbergen. Zeer geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

OMSCHRIJVING
Het aangeboden object is gelegen aan de noordzijde van Zevenbergen. Bedrijventerrein De Koekoek is ten zuiden van het aangebodene gelegen. Het onderhavige perceel met opstal is ontsloten van en naar de openbare weg, de Achterdijk. Het aangeboden object is uitermate geschikt voor het hobbymatig houden van dieren.

HERINRICHTINGSRENTE/WATERSCHAPSLASTEN
Het aangeboden perceel is niet belast met herinrichtingsrente. De jaarlijkse waterschapslasten bedragen in 2020 in de Brabantse Delta € 61,77 per ha.

ZAKELIJKE RECHTEN
Er is een zakelijk recht gevestigd als bedoeld in artikel 5, lid 3, onder b van de Belemmeringenwet Privaatrecht op een gedeelte van beide kadastrale percelen ten behoeve van Gemeente Moerdijk, kantoorhoudende te 4761 BJ Zevenbergen, Pastoor van Kessellaan 15.

KWALITEIT
De grond is van landbouwkundig redelijke kwaliteit (bestaande uit klei) en prima geschikt voor het (hobbymatig) houden van (landbouwhuis)dieren. Er is geen drainage aanwezig in het aangeboden perceel. Het water wordt afgevoerd via een sloot aan de noordzijde van het perceel. Deze sloot is aan te merken als een B-waterloop. De eigenaar van het aangrenzende perceel is samen met de (toekomstig) eigenaar van het onderhavige perceel verantwoordelijk voor het slootonderhoud.

BESTEMMING
Voor het aangeboden perceel vigeert de beheersverordening 'Bedrijventerrein de Koekoek', vastgesteld door de raad op 1 maart 2018. Het aangebodene is gelegen in een gemengd landelijk gebied. In dit bestemmingsplan heeft het perceel de hoofdbestemming 'Agrarisch' en de dubbelbestemming 'Waarde-Archeologie 5'.

TOEKOMSTIGE ONTWIKKELINGEN
Naar opgave van de gemeente Moerdijk zijn er vooralsnog geen nieuwe planologische ontwikkelingen te verwachten.

BODEMONDERZOEK
Verkoper heeft recent geen onderzoek verricht of laten verrichten naar de aanwezigheid van stoffen in grond of grondwater, of naar materialen die schadelijk zijn voor mens, milieu of gebouwen, of naar de aanwezigheid van stoffen die de waarde beïnvloeden. Koper kan voor zijn rekening en risico een verkennend bodem- en grondwateronderzoek laten uitvoeren op het aangeboden perceel. De milieukundige toestand van bodem- en grondwater moet voldoende zijn voor agrarische exploitatie, dit kan als ontbindende voorwaarde gelden. In de koopovereenkomst zal een clausule worden opgenomen waarin is bepaald dat koper het risico van de bodemkwaliteit van verkoper overneemt.

BETALINGSRECHTEN EN PRODUCTIERECHTEN
Op het aangeboden perceel rusten geen betalingsrechten en/of productierechten.

ALGEMEEN
Aanvaarding; in overleg
Bezichtiging: in overleg

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Julian Bartels, mobiel: 06-53260173.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 120.000
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Losse grond

Oppervlakten

Type land
Grasland
Grondsoort
Klei

Kadastrale gegevens

ZEVENBERGEN I 2875
Kadastrale kaart
Eigendomssituatie
0 ha 80 a 85 ca (geheel perceel)
ZEVENBERGEN I 2877
Eigendomssituatie
0 ha 9 a 5 ca (geheel perceel)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Achterdijk

€ 120.000