TOO Nieuwezijds

Amsterdam
Van € 79 tot 4.929 /mnd

Omschrijving

Geniet van het inspirerende uitzicht vanaf een van de hoogste gebouwen in Amsterdam. De Millennium Tower ligt in de bruisende zakenwijk Sloterdijk, naast de snelwegen A5 en A10 en op korte loopafstand van het station. Vanaf het station bent u binnen vijf minuten in het stadscentrum en binnen tien minuten op Schiphol.

Werk productief in een van onze lichte, ruime en stijlvolle ruimtes met veel daglicht. U bevindt zich op slechts een steenworp afstand van een restaurant en een fitnessruimte in het gebouw. U kunt ook iets verder lopen naar parken, cafés en concerten bij The BOX.

Algemeen opleveringsniveau

Alle kantoren zijn volledig uitgerust en alles is voor u geregeld (van het meubilair tot snelle wifi) zodat u zich kunt focussen op de groei van uw bedrijf. Vind flexibele kantoorruimte die u kunt huren voor een dag of kies voor een langere vaste periode en pas de ruimte volledig aan de unieke behoeften van uw bedrijf aan.

Voordelen;

• Toegang tot ons wereldwijde netwerk met duizenden locaties wereldwijd
• Zeer professionele receptie- en ondersteuningsteams
• Veilige technologie en wifi op bedrijfsniveau
• Printers en toegang tot administratieve ondersteuning
• Schoonmaak, voorzieningen en beveiliging
• Beschikbare bureauruimte voor een uur, dag of maand
• Regelmatige netwerk- en community-evenementen
• Gemakkelijk boeken en uw account via onze app beheren
• Aanpasbare en flexibele indelingen
• Schaal makkelijk op of kies een andere locatie
• Hoogwaardig, ergonomisch meubilair
• Met extra toegang tot 110 vierkante meter aan gedeelde werkruimte

===================

Ontdek de mogelijkheden tijdens een vrijblijvende bezichtiging

De advertentie geeft een goed beeld van het gebouw, maar niets gaat boven een bezichtiging ter plaatse. Zo proeft u de sfeer, ontdekt u alle faciliteiten en leert u de omgeving beter kennen.

Plan daarom direct, onder de grote oranje contactbutton, een geheel vrijblijvende bezichtiging. Zo krijgt u een compleet beeld en kunt u al uw wensen bespreken.

====================

Disclaimer:

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Omgeving

Het gebouw aan de Nieuwezijds Voorburgwal 104 - 108 in Amsterdam ligt in het hart van de stad, omringd door een breed scala aan voorzieningen. In de directe omgeving vind je tal van winkels, boetieks, gezellige cafés en uitstekende restaurants, perfect voor dagelijkse boodschappen en ontspannende lunchpauzes. Het bruisende stadscentrum van Amsterdam biedt daarnaast een rijk cultureel aanbod, met musea, theaters en historische bezienswaardigheden op loopafstand. Ook zijn er diverse parken en recreatiemogelijkheden in de buurt, ideaal voor een wandeling of een moment van rust.

Bereikbaarheid met de auto

Het gebouw is goed bereikbaar met de auto, ondanks de centrale ligging in de stad. De nabijgelegen hoofdwegen en de ringweg A10 bieden verbindingen naar andere delen van Amsterdam en omliggende steden zoals Haarlem en Utrecht. In de directe omgeving zijn verschillende parkeergarages beschikbaar, waardoor parkeren voor zowel werknemers als bezoekers mogelijk is. Hoewel het stadscentrum druk kan zijn, maakt de centrale ligging het gebouw aantrekkelijk voor bedrijven die waarde hechten aan een levendige stedelijke omgeving.

Openbaar vervoer

De bereikbaarheid van het gebouw met het openbaar vervoer is uitstekend. Het ligt op korte loopafstand van Amsterdam Centraal Station, een belangrijk knooppunt voor zowel nationale als internationale treinverbindingen. Daarnaast zijn er meerdere tram- en bushaltes in de directe omgeving, die zorgen voor snelle en gemakkelijke verbindingen naar verschillende delen van de stad en de omliggende regio. Deze uitgebreide openbaarvervoersmogelijkheden zorgen ervoor dat zowel medewerkers als klanten het gebouw eenvoudig kunnen bereiken, wat het een aantrekkelijke locatie maakt voor bedrijven die toegankelijkheid belangrijk vinden.

360° foto's en video

Planning

Start verhuur mei 2024

Aanbod

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Van € 79 tot 4.929 /mnd