Aalsmeerderweg 253 F 1432 CN Aalsmeer

€ 1.650 /mnd

Omschrijving

Op een kleinschalig bedrijventerrein aan de Aalsmeerderweg in Aalsmeer wordt TE HUUR aangeboden een multifunctionele, HOOGWAARDIGE BEDRIJFSUNIT ter grootte van in totaal ca. 280 m². De unit beschikt over een betonnen verdiepingsvloer, ook voorzien van vloerverwarming en parkeergelegenheid op eigen terrein. Daarnaast beschikt de unit over een moderne kantoorruimte, voorzien van pantry en toilet.

De naastgelegen ruimte (unit H) is desgewenst met unit F te combineren om een grote bedrijfshal te creëren van circa 475 m². Informeer naar de mogelijkheden!

Beschikbare oppervlaktes:
Unit F is in de huidige indeling voorzien van circa. 30 m² kantoorruimte op de begane grond en circa 130 m² bedrijfsruimte op de begane grond met een vrije hoogte van ca. 3 meter. Daarnaast beschikt unit F ook over een grote entresol verdieping van ca. 120 m², met een maximale vloerbelasting van 500 kg/m² en een vrije hoogte van ca. 4 meter. Het totale metrage bedraagt circa 280 m².

Daarnaast is unit F te combineren met de naastgelegen unit H. Het totale metrage van unit H bedraagt ca. 195 m². Na combinatie van de twee ruimtes zou het totale metrage ca. 475 m² bedragen. Informeer naar de mogelijkheden!

Voorzieningen/installaties:
De kantoorruimte op de begane grond is hoogwaardig afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- Eigen pantry;
- Dubbel glas;
- Toiletruimte met fontein;
- Verlichtingsarmaturen.

De bedrijfs-/opslagruimte is met oog op veelzijdige toepassingen en intensief gebruik afgewerkt en is onder meer voorzien van:
- Vrije plafondhoogte van ca. 7 meter (!);
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 4 meter vrije hoogte);
- Centrale verwarming middels vloerverwarming;
- Verlichtingsarmaturen (TL);
- Hoge maximale vloerbelasting op de begane grond (1.500 kg/m²)
- Entresol verdieping met een maximale vloerbelasting van 500 kg/m².

Daarnaast beschikken alle units over een eigen meterkast met gas-, water- en lichtaansluitingen in het gehuurde.

Bestemming:
De vigerende bestemming heeft ter plaatse de aanduiding “Enkelbestemming Bedrijf”, zoals is vastgelegd in bestemmingsplan “Landelijk Gebied Oost” (d.d. 09-12-2015) van de gemeente Aalsmeer. Voor de laatste informatie en een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u
naar de gemeente Aalsmeer, afdeling Ruimtelijke Ordening of neemt u contact op met Brockhoff Bedrijfsmakelaars.

Bereikbaarheid:
Komt u per auto?
Het terrein kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Amsterdam Schiphol Airport, Bloemenveiling Aalsmeer en bedrijvenpark ‘Green Park’ en wordt onder meer ontsloten door de Rijkswegen A4 (Amsterdam-Rotterdam), A5 (Schiphol-Zaandam) en A9 (Amsterdam-Haarlem) en de provinciale weg N201.

Komt u met het OV?
Het object bevindt zich ca. 5 minuten lopen van de dichtstbijzijnde bushalte aan de Julianalaan. Vanaf hier kunt u met bus 171 reizen naar o.a. Busstation Amstelveen en NS-station Amsterdam Bijlmer ArenA.

Parkeergelegenheid:
Iedere unit heeft ca. 4 parkeerplaatsen, gelegen op eigen terrein direct voor de unit.

Huurtermijn:
Uitgangspunt: 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met een inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
De servicekosten bedragen € 75,-- per maand (per unit) te vermeerderen met BTW, t.b.v.:
- Onderhoud buitenterrein;
- Onderhoud hekwerk;
- Onderhoud dak;
- Schoonmaak goten en gevels.

De leveranties en verrekening van nutsvoorzieningen en telecommunicatie vindt plaats door rechtstreekse levering van het nutsbedrijf aan huurder, welke huurder zelf dient af te sluiten en financieel te voldoen. Huurder draagt tevens zorg, kosten en risico’s voor het eventuele onderhoud, reparatie en/of vervanging van de C.V. en andere thans aanwezige installaties.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding per direct beschikbaar.

Opleveringsniveau:
Het gehuurde wordt bij aanvang van de huur opgeleverd en door de huurder aanvaard in de staat waarin het zich dan bevindt.

Alle in het gehuurde aanwezige bouwkundige, technische en overige voorzieningen, welke niet tot het casco behoren, worden “om niet” door
huurder overgenomen. De werking, het onderhoud, herstel en vervanging van al deze voorzieningen (niet behorende tot de casco bedrijfs-/kantoorruimte) komen geheel voor rekening en risico van huurder.

Bouwjaar:
Omstreeks 2008.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373 /

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.650 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m² (in units vanaf 245 m²)
Bedrijfshal oppervlak
245 m²
Kantoor oppervlak
35 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 5000 m of meer, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 5000 m of meer en Tramhalte op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 1000 m tot 1500 m, ontspanning op 1000 m tot 1500 m, restaurant op 1000 m tot 1500 m en winkel op 1000 m tot 1500 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Aalsmeerderweg 253 F

€ 1.650 /mnd