Zuid-Afrikaweg 8 F 1432 DA Aalsmeer

€ 1.350 /mnd € 250.000 k.k.

Omschrijving

In het hart van Green Park Aalsmeer, op het terrein van 'De Nieuwe Punt', bieden wij een casco bedrijfsunit zowel te koop als te huur aan. Met een totale oppervlakte van ongeveer 116 m², bestaande uit 58 m² bedrijfsruimte op de begane grond en 58 m² kantoorruimte op de bovenverdieping.

Er is een handbediende overheaddeur op de begane grond (ongeveer 3,10 x 3,00 m) en een aparte loopdeur. De betonnen vloer is onafgewerkt en kan een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m² dragen. Daarnaast zijn er wel al een toilet en een spoelbak aanwezig. Het pand is voorzien van een 3x25 ampère aansluiting.

Via de houten trap is de ruimte op de eerste verdieping bereikbaar. Deze heeft een onafgewerkte betonnen vloer en ramen aan de voorzijde die geopend kunnen worden.

Parkeren is gemakkelijk met twee toegewezen parkeerplaatsen voor de deur en er zijn voldoende algemene parkeerplaatsen beschikbaar op het bedrijventerrein.

De locatie maakt deel uit van het uitgestrekte Green Park Aalsmeer en is uitstekend bereikbaar per auto, met toegang tot de A4/A5/A9, Amsterdam Schiphol Airport en Bloemenveiling Royal Flora Holland via de N201 en N196. Bushaltes bevinden zich op loop-/fietsafstand van het terrein, met snele R-netverbindingen naar Amstelveen/Uithoorn en Hoofddorp/Haarlem/Schiphol Circle-lijn en Utrecht.

Het pand valt binnen het bestemmingsplan 'Green Park Aalsmeer Middenweg en deelgebieden 3, 5 en 7', waar bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 2 van de lijst van bedrijfsactiviteiten zijn toegestaan.

Bijzonderheden:
- Per direct beschikbaar, zowel te koop als te huur
- Er zijn 3 zonnepanelen en een warmtepomp
- Boven en beneden vloerverwarming
- VvE bijdrage € 148,34 per maand
- De koopsom kosten koper is van rechtswege belast met 21% BTW. Hierbij is overdrachtsbelasting niet van toepassing.

Huurvoorwaarden:
- Huurovereenkomst volgens het ROZ-model
- Minimale huurtermijn van 12 maanden
- Kandidaat-huurders worden onderworpen aan identiteits- en solvabiliteitscontroles, waarbij de verhuurder het recht heeft een kandidaat-huurder af te wijzen op basis van de uitkomst van deze toetsing.
- De waarborgsom bedraagt 2 maanden huur en moet samen met de eerste maand huur vooruitbetaald worden bij aanvang van de huur.
- De huurprijs is exclusief water, elektriciteit, televisie en internet.
- Jaarlijks onderhoud aan de warmtepomp, zonnepanelen, brandblusser en roldeur is niet inbegrepen in de huurprijs. De eigenaar draagt zorg voor keuring(en) en onderhoud, waarvan de kosten 1-op-1 aan de huurder worden doorberekend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 250.000 kosten koper
Huurprijs
€ 1.350 per maand
Aangeboden sinds
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2023

Oppervlakten

Oppervlakte
116 m²
Bedrijfshal oppervlak
116 m²
Vrije hoogte
3,1 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op 5000 m of meer

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zuid-Afrikaweg 8 F

€ 1.350 /mnd € 250.000 k.k.