Thailandlaan 3 1432 DJ Aalsmeer

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

GREEN PARK AALSMEER

HET GEBOUW – DE MARKT / GEBIED
Het gebouw ligt ??op het Green park Aalsmeer, in de directe omgeving van Amsterdam en Schiphol Airport. Het gebouw ligt op een uitstekende zichtlocatie direct naast de N201 op de Thailandlaan. Het totale complex omvat circa 40.000 m2 logistieke ruimte. Het beschikbare vloeroppervlak van het gebouw omvat 8.171 m2 logistieke ruimte, 487 m2 kantoorruimte en 1.341 m2 mezzanine. Het gebouw is opgeleverd in 2017. In Q2 van 2022 zal de ruimte beschikbaar komen voor verhuur. Voor de huidige huurder is er een additionele mezzanine van 4.143 m2 bijgebouwd. Het is mogelijk om deze mezzanine weer te verwijderen, waardoor er meer vrije hoogte ontstaat. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein voor zowel vrachtauto’s als personenauto’s. Bij het beschikbare complex zijn 64 parkeerplaatsen aanwezig.
De markt / Gebied

De regio Schiphol is binnen 45 minuten te bereiken vanuit alle vier grote steden (Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht). De regio draait rondom de luchthaven welke een van de drukste is van Europa en zeer belangrijk voor vrachtvervoer. De bedrijventerreinen rondom de luchthaven kunnen gecategoriseerd worden in zones speciaal voor luchthaven gerelateerde activiteiten, en zones voor meer 'normaal' logistiek gebruik. Voorbeelden van luchthaven gerelateerde activiteiten zijn bijvoorbeeld Schiphol Rijk, en Schiphol Zuid(oost). Deze gebieden liggen dichtbij de luchthaven en hebben soms zelfs direct toegang tot vliegtuigen. Fokker Logistics Park is een belangrijke nieuwe ontwikkeling op Schiphol Oost. Gezien de specifieke wensen voor luchthaven gerelateerde logistieke activiteiten zijn de huurniveaus hier ook fors hoger dan in de rest van Nederland. Dit geld niet voor terreinen in de wijdere omgeving waar meer een mix plaats vind tussen luchthaven gerelateerde en normale logistiek. Voorbeelden hiervan zijn Hoofddorp-De Hoek (35 ha), Nieuw-Vennep Zuid (55 ha) en Airport Business Park Lijnden (35 ha).

De internationaal georiënteerde bedrijvigheid van Aalsmeer bevindt zich vooral op het Flora Holland terrein en op Green Park Aalsmeer. Flora Holland en Green Park Aalsmeer vormen de economische motor van Aalsmeer en dragen voor een belangrijk deel bij aan de werkgelegenheid van Aalsmeer en de regio.

LOCATIE
Het bedrijventerrein Green Park Aalsmeer omvat circa 92,5 hectare bruto (58 hectare netto) bedrijventerrein, voornamelijk voor logistiek georiënteerde bedrijven. Green Park Aalsmeer ligt direct naast ‘s werelds grootste bloemenveiling. Dit trekt begrijpelijkerwijs sierteelt gerelateerde bedrijven aan, maar ook spin-off bedrijven uit de Home, Gift & Garden sector. Het gebouw ligt in de directe omgeving van luchthaven Schiphol en vlakbij Amsterdam. Mede door deze zeer gunstige ligging is dit een toplocatie voor elke logistieke ondernemer (regionaal en/of internationaal). Green Park Aalsmeer is een belangrijk logistiek knooppunt binnen de metropoolregio Amsterdam.
Veel grote, nationale en internationale productiebedrijven en logistieke dienstverleners zijn gevestigd in de nabije omgeving waaronder DHL, K+N, Canon, Yamaha, Intel, PTMD, Celieplant.

HUURSPECIFICATIES

OPPERVLAKTE
Het totale vloeroppervlak van de beschikbare ruimte gebouw betreft 9.512 m2. In Q2 van 2022 komt deze ruimte vrij voor verhuur. De oppervlaktes komen er dan als volgt uit te zien:
Warehouse ruimte : 8.171 m2
Kantoorruimte : 487 m2
Mezzanine ruimte : 1.341 m2

SPECIFICATIES
- Vrije hoogte: 10,5 m;
- Betonvloer met een maximale vloerbelasting van 4.000 kg / m² en een maximale puntlast van 7.000 kg;
- 1 loading dock per 1,000 m2; 3 x 3m
- Elektrische deuren en levellers;
- 1 overhead door per unit; 4x4,2 m
- Mezzanine: bovenkant vloer + 6.48 meter, vrije hoogte onder de vloer minimaal 6 meter, circa 12 meter diep
- Maximale vloerbelasting mezzanine: circa 500 kg/m²
- Gecertificeerde sprinklerinstallatie, type ESFR K25Roof: PV-Panels 15kg/m2
- Kantoorgebouw verdeeld over mogelijk twee etages
- Volledig omheind terrein
- 64 parkeerplaatsen
- Terrein voorzien van betonklinkers, verkeersklasse 45 voor personenvervoer en verkeersklasse 60 voor vrachtverkeer

BTW
De huurprijs is onderhevig aan BTW. Indien niet kan worden gekozen voor een huur die aan BTW is onderworpen, zullen de bovengenoemde huurprijzen worden verhoogd met een nog te bepalen bedrag op een latere datum.

SERVICE KOSTEN
Door of vanwege verhuurder zal een nader te bepalen aantal diensten aan huurder kunnen worden geleverd. De servicekosten gelden per m² per jaar, te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting en zullen bij wijze van voorschot en op basis van nacalculatie aan huurder in rekening worden gebracht. Deze lasten zijn bij vooruitbetaling per kwartaal te voldoen.

HUURBETALING
Driemaandelijks van tevoren.

BESCHIKBAAR
Q3 2022.

INDEXATIE
De huur wordt jaarlijks geïndexeerd in overeenstemming met de consumenten prijs index zoals gepubliceerd door CBS in Den Haag (2015 = 100).

HUURTERMIJN
5+5 jaar.

SECURITY
Een bankgarantie van ten minste drie maanden huur, vermeerderd met servicekosten en BTW, die moet worden afgewikkeld door een erkende Nederlandse bankinstelling.

RECHTEN
Aan deze projectinformatie kunnen geen rechten of bindende contracten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
13 mei 2022
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2017

Oppervlakten

Oppervlakte
8.171 m²
Bedrijfshal oppervlak
8.171 m²

Indeling

Voorzieningen
Loading docks en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Thailandlaan 3

Huurprijs op aanvraag