Dreef 3 1431 WC Aalsmeer

€ 495.000 k.k.

Omschrijving

OBJECT
Ruime shop-/winkelruimte met aangrenzende werkplaats en wasstraat. In het gebouw is tevens een kantoor- en technische ruimte aanwezig alsmede een toiletruimte. Het geheel is onlangs volledig gerenoveerd aan de binnen- en buitenzijde en de wasstraat is o.a. voorzien van een nieuw geplaatste Wastech roll-over machine met een voor Aalsmeer unieke doorrijhoogte van 2,60 meter. Brandstofexploitant Tango heeft (een gedeelte van) het naastgelegen terrein in gebruik als onbemand tankstation waardoor de shop-/winkelruimte zich uitstekend leent voor de verkoop van bijvoorbeeld food and beverage, tabakswaren en autobenodigdheden. Het Tango station is druk bezocht en zorgt voor veel aanloop en potentiële klanten.

Het onbemande tankstation behoort expliciet niet tot het aangebodene, maar er is uiteraard wel een recht van overpad ten aanzien van de uitgang van de wasstraat. Dit geldt andersom ook voor de bezoekers van het tankstation.

BOUWJAAR/BOUWPERIODE
1999 volgens de BAG.

LOCATIE
Het perceel is gelegen aan de Dreef op een goede locatie binnen de bebouwde kom in de woonwijk ‘Hornmeer’. In de omgeving bevinden zich diverse scholen, sportcomplexen, (kleine) winkelcentra en de Westeinderplassen. Aan de andere kant van de N196 bevindt zich bedrijventerrein Hornmeer. Op het bedrijventerrein zijn bedrijven van verschillende aard gevestigd.

BEREIKBAARHEID
Het perceel is per auto goed bereikbaar vanaf de vernieuwde N196 die aansluiting heeft op de N231 (Legmeerdijk). De dichtstbijzijnde bushalte is gelegen op circa 500 meter loopafstand langs de N196 waar de buslijnen 340 en 358 de halte Zwarteweg/N196 passeren.

KADASTRALE GEGEVENS
Gemeente Aalsmeer, sectie C, nummers 7212/7534/6439. Het totale perceeloppervlakte bedraagt 636 m² (recht van eigendom).

BESTEMMINGSPLAN
Bedrijfsdoeleinden tot en met categorie 2 conform bestemmingsplan ‘Hornmeer’. Het perceel is bestemd voor een verkooppunt voor motorbrandstoffen (geen LPG) met wasstraat, met ondergeschikte detailhandel en een ondergeschikt autoreparatiebedrijf.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over energielabel E (geldig tot 21-10-2029).

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verkoop is beschikbaar:
• Shop-/winkelruimte: ca. 119 m²
• Kantoorruimte: ca. 16 m²
• Technische ruimte: ca. 9 m²
• Werkplaats: ca. 90 m²
• Wasstraat overdekt: ca. 83 m²
• Totaal: ca. 317 m² v.v.o.

Alle ruimten bevinden zich op de begane grond. Gemeten conform de NEN 2580.

PARKEREN
Parkeren geschiedt gedeeltelijk op eigen terrein. Tevens is er ruime parkeergelegenheid op het naastgelegen openbare parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in de huidige staat (“as is, where is”) opgeleverd vrij van huur en gebruik, voorzien van o.a.:
• Wasstraat met nieuw geplaatste roll-over wasmachine (merk Wastech, slechts 35.000 wassingen, garantie t/m april 2022, doorrijhoogte ca. 2,60 meter)
• Shop-/winkelruimte met nieuwe balie, counter, koffieautomaat, oven, koelingen en diverse vaste inventaris
• Werkplaats met autobrug en remmenbank (beiden verouderd)
• Stofzuigereiland met 2 nieuwe stofzuigers
• Alarm-/camera installatie

NUTSVOORZIENINGEN
Het object beschikt over de benodigde nutsaansluitingen voor gas, water en elektra. Tevens is er een internetaansluiting aanwezig.

VRAAGPRIJS
• Onroerend goed: € 495.000,- k.k.
• Roerende zaken: € 100.000,- exclusief BTW

KOOPVOORWAARDEN
• BTW: de verkoop van het onroerend goed is vrijgesteld van BTW.
• Zekerheidsstelling: waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom te voldoen bij de notaris binnen twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.
• Erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen: zoals vermeld in de akte van levering. Op aanvraag beschikbaar.
• Bodeminformatie: het is verkoper niet bekend dat er enige verontreiniging van de bodem en/of het grondwater aanwezig is. Verkoper kan niet instaan voor de kwaliteit van de bodem en/of het grondwater en koper vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit eventuele aanwezigheid van enige vorm van verontreiniging (van bodem, grondwater e.d.) kan voortvloeien.
• Aanvaarding/oplevering: in overleg.

GUNNING
De verkoper behoudt zich het recht van gunning voor.

DISCLAIMER
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Bezichtigingen vinden uitsluitend op afspraak plaats. Aan de inhoud van deze zorgvuldig samengestelde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 495.000 kosten koper
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
317 m²
Bedrijfshal oppervlak
317 m²
Perceel
636 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dreef 3

€ 495.000 k.k.