Vierde Broekdijk 19 C 7122 JD Aalten

€ 265.000 v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP nieuwbouw bedrijfshallen vanaf 147m2!

LIGGING:
Bedrijvenverzamelpark V&E-Projects is gelegen op een A-locatie aan de Vierde Broekdijk 19-21 te Aalten. In een gebied ten zuid-westen van de bebouwde kom van Aalten, op het industrieterrein IV, pal aan de zuidelijke rondweg. Het heeft een goede ontsluiting via de nabij gelegen rondweg richting de N313 (Bocholt-Lichtenvoorde) en de N318 (Winterswijk-Varsseveld-A18).

Het park heeft meerdere in- en uitritten op de Vierde Broekdijk, welke gezamenlijk door de diverse units gebruikt kunnen worden. De units hebben eigen parkeerplaatsen en voor de toegangsweg geldt een gemeenschappelijk eigendom en gemeenschappelijk gebruik wat geregeld gaat worden in een Vereniging van Eigenaren.

GEBOUW:
Het gebouw betreft een traditioneel opgetrokken casco middels een staalconstructie (per hal een eigen staalconstructie) en betonnen scheidingswanden. De vloer is een ongeïsoleerde, gewapende betonvloer van minimaal 160mm dikte op een zand/puinpakket, welke een belasting kan hebben van maximaal 3 ton/m2. Tegen meerprijs is een geïsoleerde betonvloer mogelijk. De buitenmuren bestaan uit geïsoleerde prefab betonplint met daarboven geïsoleerde brandvertragende sandwichpanelen met een coating in de kleur Greyrock. Het dak is opgebouwd uit geprofileerde stalen dakplaten, PIR-dakisolatie en een kunststof dakbedekking. In zijn algemeenheid is veel aandacht besteed aan brandpreventie.
Buitenkozijnen ( RAL7021) worden allemaal in aluminium uitgevoerd met minimaal HR++glas en waar voorgeschreven veiligheidsglas.
Het buitenterrein (parkeerplaatsen en toegangsweg) wordt bestraat met 80mm betonklinkers in verschillende kleuren op een ondergrond van gebroken puin en zand en is geschikt voor normaal vrachtverkeer.

AFWERKING:
De units worden opgeleverd met elk een eigen meterkast , basis wateraansluiting en verdeelinrichting alsmede worden er onder tegen het dak LED-armaturen geplaatst. De sectionaldeuren zijn allemaal elektrisch bediend (eventuele afstandsbediening tegen meerprijs). In de basis worden er vloerverwarmingsslangen in de begane grondvloer aangebracht en afgemonteerd op een verdeler. Tevens is het mogelijk om een optie te kiezen waarbij de hal ook verwarmd kan worden middels een warmtepomp. Hier wordt in de basis-ruwbouw alleen de slangen in de vloer voor meegenomen. Ook zullen er kopersopties worden aangeboden voor wat betreft het leveren en monteren van zonnepanelen en/of elektrische laadpalen.

SERVICEKOSTEN
Het object is voorzien van eigen aansluitingen voor water en elektra. Leveringen en diensten (servicekosten) zijn voor eigen kosten.

MEERPRIJZEN
* Warmtepomp inclusief installatie excl. BTW, afhankelijk per hal, tussen € 13.500 - € 14.500,-- 
* Handzender € 125,-- excl. BTW
* Elektrische laadpaal € 2.572,-- excl. BTW
* Plaatsing 20 zonnepanelen € 7.966,-- excl. BTW

AANVAARDING
In overleg, .........................
Verwachte oplevertermijn ............

FINANCIERING
Er bestaat de mogelijkheid om in een slotfinanciering te voorzien.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 265.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 260.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2020

Oppervlakten

Oppervlakte
197 m²
Bedrijfshal oppervlak
197 m²
Terrein oppervlak
297 m²
Draagvermogen
3.000 kg/m²
Perceel
3.100 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Vierde Broekdijk 19 C

€ 265.000 v.o.n.