Hazenkoog 10 C 1822 BS Alkmaar

€ 925 /mnd

Omschrijving

TE HUUR
Nette bedrijfsunit, onderdeel uitmakend van een representatief bedrijfsverzamelgebouw aan de Hazenkoog 10C. Dit complex is medio 2010 gerealiseerd. Het object heeft een oppervlakte van ca. 59 m² op de begane grond en ca. 59 m² op de 1e verdieping. De vrije hoogte op de begane grond bedraagt maar liefst 3,8 meter. De unit is voorzien van een loopdeur/entree aan de voorzijde en een royale overheaddeur aan de achterzijde van het gebouw.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is gelegen aan de Hazenkoog op bedrijventerrein “Beverkoog”. Dit bedrijventerrein is goed bereikbaar via de rijksweg A9 en Provincialewegen N249, N508 en N245.

OPPERVLAKTE
Begane grond : ca. 59 m²
Eerste verdieping : ca. 59 m²

PARKEREN
Er is voldoende parkeergelegenheid op het gemeenschappelijke terrein alsmede in de directe omgeving.

INDELING
Entree middels loopdeur, bedrijfsruimte v.v. toilet, overheaddeur en trapopgang naar de verdieping. Op de verdieping een niet nader ingedeelde ruimte v.v. een pantry.

VOORZIENINGEN- EN OPLEVERINGSNIVEAU
- toiletvoorziening;
- overheaddeur;
- verlichtingsarmaturen;
- elektra;
- afgewerkte wanden t.h.v. de 1e verdieping.

BESTEMMING
Het vigerende bestemmingsplan is Bestemmingsplan Beverkoog. Voor onderhavige locatie geldt de bestemmingsomschrijving “Bedrijf”. De voor “Bedrijf” aangewezen gronden zijn bestemd voor:
• een bedrijf en/of het uitoefenen van bedrijfsmatige activiteiten die staan vermeld in de categorieën 1 tot en met 4 van de Staat van bedrijfsactiviteiten (Bijlage 1);
• solitaire kantoren, met een maximale oppervlakte van 750 m², mits deze geen sterke publiekaantrekkende werking c.q. baliefunctie hebben, waarbij een maximum oppervlak van 3000 m² aan kantoorunits per gebouw geldt;
• bedrijfsgebonden kantoorvoorzieningen, gemaximeerd tot 50% van het bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie en een maximale bruto vloeroppervlak van 2000 m² per bedrijf;
• dienstverlening;
• perifere detailhandel in ABC-goederen;
• perifere detailhandel tot 1500 m2 winkelvloeroppervlak (wvo);
• ondergeschikte detailhandel, al dan niet in combinatie met reparatiewerkzaamheden, gemaximeerd tot 20% van het totale bruto vloeroppervlak van de hoofdfunctie, met een maximale omvang van 100 m² winkelvloeroppervlak (wvo), mits de detailhandel gerelateerd is aan de hoofdfunctie;
• een webwinkel;
• medische voorzieningen.

KADASTER
Gemeente : Alkmaar
Sectie : M
Nummer : 865 A3

HUURPRIJS
€ 925,- per maand te vermeerderen met BTW

HUURTERMIJN
Minimaal 3 jaar.

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing. Het pand is voorzien van gas, water en elektrameter.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

AANVAARDING
Per direct.

B.T.W.
De huur (en servicekosten) is te vermeerderen met btw. Indien huurder geen btw-belaste prestaties verricht, kan verhuurder een hogere huurprijs in rekening brengen.

INDEXERING
Jaarlijks, op basis van CPI-reeks alle huishoudens.

ZEKERHEIDSSTELLING
De borgstelling bedraagt 3 maanden huur (en indien van toepassing) te vermeerderen met servicekosten en btw. Deze borgstelling dient als zekerheid voor verhuurder en dient door huurder voor de ingangsdatum van het huurcontract te zijn afgegeven in de vorm van een bankgarantie.

MODEL-OVEREENKOMST
Conform het laatste model vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

VOORWAARDEN
Alle door Kuijs Reinder Kakes en de verhuurder/verkoper verstrekte informatie moet uitsluitend gezien worden als een uitnodiging tot nader overleg c.q. tot het uitbrengen van een bod. Hoewel gestreefd is naar een zo zorgvuldig mogelijke weergave van de beschikbare gegevens, moet er van worden uitgegaan dat bovenstaande slechts indicatief is. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen, etc.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Een kandidaat huurder/koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn.

Onze opdrachtgever stelt uitdrukkelijk dat een overeenkomst niet eerder tot stand komt dan nadat niet alleen over de hoofdzaken maar ook over de details (zoals oplevering etc.) overeenstemming is bereikt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 925 per maand
Aangeboden sinds
8 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
118 m²
Bedrijfshal oppervlak
118 m²
Vrije hoogte
3,8 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Hazenkoog 10 C

€ 925 /mnd