Zijperstraat 39-41 1823 CX Alkmaar

€ 399.000 k.k.

Omschrijving

Wij bieden aan: Een bedrijfsunit in een verzamelgebouw op bedrijventerrein "Overstad". Met op de begane grond een bedrijfsruimte én kantoorruimte en op de eerste verdieping 7 kantoorkamers.

Centraal gelegen
Het verzamelgebouw ligt centraal op loopafstand van het NS-station Alkmaar Centrum. Tevens is het industrieterrein eenvoudig per auto te bereiken.

De bedrijfsruimte op de begane grond bestaat uit circa 200 m² bvo bedrijfsruimte met circa 50 m² bvo kantoorruimte. De bedrijfsruimte is volledig verhuurd.
De eerste verdieping bestaat uit 7 kantoorkamers. Deze zijn altijd per kamer verhuurd geweest. Hiervan zijn er op dit moment nog 4 verhuurd.

Een gedetailleerd overzicht kunt u bij ons kantoor opvragen.

Kosten koper:
De koop is k.k. Dat wil zeggen dat de verschuldigde overdrachtsbelasting en notariskosten in rekening gebracht wordt bij koper.

Onder- / overmaat:
Onder dan wel overmaat van het metrage zal nimmer kunnen leiden tot enige verrekening van de koop- of huurprijs en/of eventuele kosten van bijkomende leveringen en diensten tijdens de periode van deze huurovereenkomst met inbegrip van eventuele verlengingen hiervan.

Levering:
Een bieding dient te worden uitgebracht op basis van “asset transactie basis”, waar het object wordt geaccepteerd op basis van “as is, where is”. De koper zal de feitelijke, juridische, milieukundige, technische en fiscale situatie accepteren op het moment van leveren en daarmee alle bekende en onbekende, zichtbare en onzichtbare, lasten, beperkingen en verplichtingen.

Voorbehoud:
Alhoewel zorgvuldigheid is betracht, wordt voor de inhoud van deze brochure noch door de opdrachtgever, noch door de opdrachthebbende makelaar enige aansprakelijkheid aanvaard voor onjuistheid van vermelde gegevens. De gegevens (bedragen, jaartallen, omschrijvingen e.d.) kunnen zijn verkregen door mondelinge overdracht. Door Magneet Makelaars BV wordt geen aansprakelijkheid aanvaard, behoudens voor zover de door ons verplicht afgesloten beroepsaansprakelijkheidsverzekering in voorkomend geval aanspraak op uitkering geeft.

Deze unit is interessant voor beleggers alsmede voor kandidaten die deels eigen gebruik en deels verhuur interessant vinden.

De koper heeft zijn eigen onderzoeksplicht naar alle zaken die voor hem van belang zijn. Wij adviseren u uw eigen NVM makelaar te raadplegen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 399.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
500 m²
Bedrijfshal oppervlak
200 m²
Kantoor oppervlak
300 m²
Vrije hoogte
4 m
Vrije overspanning
7 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Betonvloer, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Zijperstraat 39-41

€ 399.000 k.k.