Fluorietweg 27 A 1812 RR Alkmaar

€ 2.695.000 v.o.n.

Omschrijving

TE KOOP - LAATSTE UNIT!

3 nieuw te bouwen bedrijfshallen aan de Fluorietweg te Alkmaar

ALGEMEEN
Het project is een samengesteld bedrijfscomplex bestaande uit totaal 3 casco op te leveren gekoppelde bedrijfshallen met flexibele indelingsmogelijkheden. De bedrijfshallen zijn voorzien van een laadkuil(en). Verder is er ruimte om op de verdiepingsvloer een kantoor te realiseren.

INDELING

UNIT A - 2.198 m² BVO
Bedrijfshal ca. 1.998 m² B.V.O.
Verdiepingsvloer ca. 200 m² B.V.O.
Kavel ca. 3.051 m²
Voorzien van 1 laadkuil
15 eigen parkeerplaatsen + gemeenschappelijk parkeren
Koopsom € 2.695.000,- v.o.n. te vermeerderen met BTW.

UNIT B - VERKOCHT

UNIT C - VERKOCHT

BEREIKBAARHEID
Het bedrijfscomplex is gelegen op het bedrijventerrein Boekelermeer te Alkmaar aan de Fluorietweg. De bereikbaarheid met het eigen vervoer is uitstekend. Via de ring Alkmaar naar het noorden en binnen enkele minuten op de A9 richting Haarlem en Amsterdam. In de nabije toekomst wordt er aan de zuidkant van de Boekelermeer een aansluiting gerealiseerd op de A9.

AANVAARDING
De bouw vangt aan indien 2 bedrijfshallen zijn verkocht. De bouwtijd bedraagt 180 werkbare dagen. De juiste planning van de werkbare dagen wordt door de bouwkundig aannemer opgesteld.

OPLEVERINGSNIVEAU
Zie technische omschrijving.

OPTIES
De volgende meerwerkopties worden aangeboden:
- Lichtstraat
- Dakluik
- Vloerverwarming in de vloer van het kantoorgedeelte en/of een zone in de bedrijfshal
- Balustrade langs de vloerrand
De prijzen van de opties zijn afhankelijk van uitvoering, afmeting en aantallen.

EIGENDOM
De bedrijfshal wordt volledig eigendom van koper. Hierdoor is het mogelijk om elke bedrijfsruimte apart met een hypotheek te belasten en tevens apart te verhuren en/of te verkopen. Dit houdt tevens in dat alle kopers afzonderlijk worden aangeslagen voor de onroerendgoedbelasting, rioolrecht en waterschapslasten alsmede het vastrecht en gebruikskosten van de nutsvoorzieningen. De vlucht- en verkeerswegen op het complex zijn mandelig eigendom met recht van overpad over en weer voor alle eigenaren. De vluchtwegen dienen ten allen tijden vrij te blijven van obstakels.

Het buitenterrein is deels mandelig eigendom, dit dient gezamenlijk te worden onderhouden. Parkeren van personen auto’s geschiedt in de aangegeven parkeerstroken. Het parkeren geschiedt deels op het eigen terrein en/of op het mandelige deel.

De dakopstanden van de bedrijfshalscheidingen zijn mandelig bezit van de aangelegen eigenaren. Het onderhoud van de dakopstand dient in onderling overleg te worden uitgevoerd.

De riolen voor hemelwater en vuilwater en de nutsvoorzieningen hebben een gezamenlijk tracé door het mandelige en eigen terrein. De loop van het tracé wordt nog nader uitgewerkt, dit in overleg met de gemeente en de nutsaanbieders.

PARKMANAGEMENT
Op het Industrieterrein Boekelermeer is een bedrijvenvereniging actief. De kopers dienen hiervan lid te worden. Voor nadere info over de bedrijvenvereniging zie de website

VOORBEHOUD
De realisatie vindt plaats zodra voor 2 van de 3 units een onherroepelijke koopovereenkomst is getekend (of zoveel minder ter beoordeling van de verkoper).

Verder kan de verkoper, indien geen definitieve bouwvergunning door de gemeente Alkmaar wordt afgegeven, de gesloten koop/aannemingsovereenkomst zonder verdere consequenties ontbinden.

Wijzingen in het ontwerp, in de toe te passen materialen, in de toe te passen constructies en in de toe te passen installaties, die door de betreffende gemeente worden geëist teneinde de beoogde bouwvergunning te verkrijgen, kunnen voor de verkoper aanleiding zijn om de verkoopprijzen aan te passen. Mocht dit leiden tot een prijsverhoging, dan bent u als koper uiteraard gerechtigd de koop/aannemingsovereenkomst zonder verdere consequenties te ontbinden.

COURTAGE
VLIEG Bedrijfsmakelaars OG en Magneet Makelaars behartigen de belangen van de verhuurder. Als huurder bent u ons derhalve geen courtage verschuldigd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 2.695.000 vrij op naam
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 2.495.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
2.918 m² (in units vanaf 2.198 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.918 m²
Vrije hoogte
9 m
Vrije overspanning
30 m
Draagvermogen
4.000 kg/m²
Perceel
10.737 m²

Indeling

Voorzieningen
Loading docks, overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.