Bolderweg 20 unit 46 1332 AV Almere

€ 325 /mnd

Omschrijving

Op het gevarieerde bedrijventerrein in Almere Buiten, bieden wij op de BEGANE GROND een GARAGE-/OPSLAGUNIT van in totaal ca. 39 m² (inclusief entresol) TE HUUR aan. Het complex is afgesloten middels een elektrisch bedienbaar hek en voorzien van videobewaking. De unit zelf beschikt over een elektrisch bedienbare overheaddeur en is voorzien van een uitgebreide alarminstallatie.

Oppervlakte:
Ca. 32 m² gelegen op de begane grond en ca. 7 m² opslagruimte middels een entresol.
De unit is toegankelijk middels een elektrisch bedienbare overheaddeur van ca. 3,20 m hoog x ca. 2,57 m breed. De ruimte heeft een hoogte van ca. 3,70 m en ca. 2,04 m onder de entresol.

Voorzieningen:
Het object wordt in de huidige staat verhuurd en is o.a. voorzien van:
- Elektrisch bedienbare overheaddeur (ca. 3,20 m x 2,57 m);
- TL-verlichtingsarmaturen;
- Hoogwaardig alarmsysteem (met brandmelding en doormelding);
- Meerdere elektra-aansluitingen;
- Betonnen vloer;
- Voldoende parkeergelegenheid;
- Eigen elektra-meter;
- Hoge vloerbelasting toegestaan;
- 24/7 toegang tot de unit.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “De Vaart 1,2,3” d.d. 22-06-2010 kent het object de enkelbestemming ‘Bedrijventerrein’ en zijn onder meer bedrijven toegestaan in de categorieën 1 tot en met 4.2.

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Almere, afdeling
Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Komt u met de auto?
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van de rest van Almere, Lelystad, Amsterdam en het Gooi. Via de Hoge ring (N702) bent u binnen 5 minuten bij de oprit A6 en vanuit hier binnen 15 minuten in Amsterdam, het Gooi of Lelystad.

Parkeergelegenheid:
Er is voldoende parkeergelegenheid langs de openbare weg en op het terrein.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 6 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Kadastrale gegevens:
Gemeente Almere, Sectie M, nummer 2180 A46.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
€ 15,-- per maand te vermeerderen met BTW, als verrekenbaar voorschot.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Energielabel gebouw:
N.v.t.

Bouwjaar:
2008.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 325 per maand
Servicekosten
€ 15 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
23 november 2021
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
39 m²
Bedrijfshal oppervlak
39 m²
Vrije hoogte
3,7 m

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 3000 m tot 4000 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 5000 m of meer
Lokale voorzieningen
Bank op 2000 m tot 3000 m, ontspanning op 1500 m tot 2000 m, restaurant op 1500 m tot 2000 m en winkel op 1500 m tot 2000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Bolderweg 20 unit 46

€ 325 /mnd