Operetteweg 92 1323 VC Almere

€ 750.000 k.k.

Omschrijving

Deze multifunctionele woon-/werkeenheid bestaat uit een groot woonhuis met 5-6 slaapkamers, en een apart bijgebouw dat voor allerlei toepassingen kan worden aangewend. Het object heeft een gemengde bestemming waarbij de woning als bedrijfswoning dient te worden gebruikt. Er is dus altijd een bepaalde vorm van bedrijvigheid vereist. De beide panden zijn bijzonder geschikt voor bijvoorbeeld: kinderdagverblijf, judoschool, karateschool, yogastudio, atelier, kangoeroewoning of begeleid wonen maar ook het inrichten van bv 2 aparte appartementen. Voor een aantal van deze bestemmingen dient wel een vergunning bij de gemeente te worden aangevraagd.
De woning is uitgerust met een grote woonkamer met open keuken en een aparte werkruimte op de begane grond en 1e verdieping voorzien van een eigen trap. Op de verdieping zijn 4 slaapkamers en de badkamer gesitueerd.
Het bijgebouw beschikt op beide verdiepingen over een kantine met kleine pantry en een zaaltje van ca. 43 m2 voor de uitoefening van diverse activiteiten. Er zijn in 2020 23 zonnepanelen geïnstalleerd met een vermogen van 325 Wp per stuk.

Deze woning met bijgebouw wordt u aangeboden met een bieden VANAF-prijs.

SITUERING
Het geheel is gelegen aan de Operetteweg, aan de noordrand van bedrijventerrein Felsersplaats en grenzend aan de zuidkant van de Muziekwijk. Het NS-station Muziekwijk en het ernaast gelegen winkelcentrum liggen op enkele minuten fietsen. Er is een busstation (Almere Stad – Operetteweg op 100 meter van de woning. Voor de deur is rekening gehouden met een redelijke parkeerdruk en ook op eigen terrein kunnen auto’s worden geparkeerd. Aan de voorzijde ligt de woning vrij. Naast de Operetteweg loopt de busbaan met daarachter de achtertuinen van de eerste rij woningen van de Muziekwijk.

BEGANE GROND - KEUKEN
Via de voordeur betreedt u de centrale hal van de woning met aan de linkerkant de toegang tot een aparte kantoor-/werkruimte met een eigen trap naar de bijbehorende ruimte op de 1e verdieping. Daarnaast de meterkast, het toilet en rechts toegang tot de woonkeuken. De woning is eenvoudig ingericht dus u kunt hier helemaal uw eigen draai aan geven. Het standaard keukenblok is aangevuld met een groot Boretti 5-pits kookfornuis met recirculatie afzuigkap en een losse koel-/vriescombinatie. Op de vloer ligt vinyl. De woonkeuken wordt van de woonkamer gescheiden door een hoog en een halfhoog muurtje aan beide zijden van de doorgang. Indien gewenst kunnen deze eenvoudig worden verwijderd.

WOONKAMER
De straatgerichte woonkeuken gaat over in de tuingerichte woonkamer waar twee openslaande tuindeuren toegang geven tot de diepe zuidwestelijk gesitueerde achtertuin. Aansluitend op de woonkamer een grote 2e verblijfsruimte waar op dit moment een grote eettafel met stoelen is opgesteld. Ook deze ruimte is uitgerust met 2 openslaande tuindeuren naar de achtertuin. Vervolgens biedt een loopdeur aan de andere zijde weer toegang tot de kantoor-/werkruimte met een eigen trap naar een identieke ruimte op de 1e verdieping. De gehele woning is uitgerust met convectoren en vloerverwarming. Er is dus geen gas in de woning aanwezig. Ook niet in het bijgebouw. Hiermee is het pand al klaar voor de toekomst. De plafonds van het woongedeelte zijn gestuct. De kantoren/werkkamers op de begane grond en 1e verdieping zijn ieder ca. 28 m2 groot en zijn natuurlijk ook goed als slaapkamer in te richten. Een aparte trap in de woonkamer brengt u naar de slaapkamers en badkamer op de 1e verdieping. Op de achtergevel begane grond is een breed zonnescherm geplaatst.

1e VERDIEPING
Op de 1e verdieping treft u 4 slaapkamers met een grootte van resp. 18.4, 11.1, 10.5 en 7.5 m2. Er ligt tapijt op de vloer en verder is iedere kamer voorzien van een radiator en hardhouten buitenkozijnen met dubbel glas. De 2e slaapkamer aan de achterzijde is uitgerust met een vaste inbouwkast met schuifdeuren. De beide slaapkamers aan de achterzijde zijn voorzien van rolluiken. Het tweede deel van de kantoorruimte annex werkkamer is niet vanuit het slaapgedeelte van de woning te bereiken. Daarvoor moet u terug naar beneden om vervolgens de (2e) trap in de werkkamer te nemen. Dit kan natuurlijk veranderd worden door het aanbrengen van een doorgang in de nu nog dichte binnenwand. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden hiertoe.
Overbodig te vermelden dat ook deze werkkamer op de 1e verdieping leeg zal worden opgeleverd.

BADKAMER
De badkamer is redelijk eenvoudig maar ook netjes en functioneel. U treft hier:
• een ligbad
• een separate open douche
• een wastafel
• een toilet.
U kunt aan de badkamer uiteraard geheel uw eigen twist geven maar nodig is het niet.

BIJGEBOUW - BEGANE GROND
Het bijgebouw staat vrij van de (bedrijfs)woning en is gebouwd in 2 verdiepingen van gelijke afmeting. De gehele vloeroppervlakte bedraagt ca. 62 m2 per verdieping.
Op de begane grond bevinden zich het toilet en de trap naar de 1e verdieping aan de linkerzijde van de gang en een interne bergruimte aan de rechterzijde. Aan het eind van de gang het zaaltje van ca. 10 x 4.3 m = 43 m2. De pantry bevindt zich hier in het zaaltje. Het gebouw is uitgevoerd in dezelfde steen als de woning en voorzien van een plat dak. Voor het bijgebouw is er plaats voor fietsen of enkele auto’s.

BIJGEBOUW 1E VERDIEPING
Vanaf de trap betreedt u direct een kleine kantine met een keukenblokje met RVS werkblad. Vervolgens loopt u door naar het zaaltje. Deze heeft dezelfde afmetingen als het zaaltje op de begane grond maar heeft alleen geen keukenblokje langs de lange wand staan. Beide zaaltjes zijn uitgerust met een systeemplafond. Beneden met TL verlichting, boven met plafonnières. Op beide verdiepingen is de vloer afgewerkt met marmoleum.

TUINLIGGING
De achtertuin van de bedrijfswoning is zuidwestelijk gesitueerd en leuk ingericht met een terras bij de woning, een gazon met verschillende bomen en achterin een houten privé-sauna en een houten berging.

BIJZONDERHEDEN
- Een (bedrijfs)woning met zeer veel woonoppervlak (192 m2) en een multifunctioneel bijgebouw van 124 m2.
- Vele toepassingen denkbaar in zowel de woning als het bijgebouw
- Een woongedeelte met woonkamer, woonkeuken, 4 slaapkamers en daarnaast een grote werkruimte op de begane grond en 1e verdieping
- Een groot bijgebouw in 2 bouwlagen met een zaaltje van ca. 43 m2 op beide verdiepingen
- Beide verdiepingen voorzien van een pantry en een toilet op de begane grond
- De woning is in 2022 geheel buitenom geschilderd
- In de achtertuin bevindt zich een privé-sauna met hottub
- In 2020 zijn er 23 zonnepanelen geïnstalleerd met een vermogen van 325 Wp per stuk.
- Parkeerplaatsen voor fietsen of enkele auto’s voor het bijgebouw
- Een ruim 20 meter diepe achtertuin op het zuidwesten
- Een goed aantal parkeerplaatsen voor het pand
- Busstation op 100 meter van de woning
- NS-station en winkelcentrum Muziekwijk op enkele minuten fietsen van de woning

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 750.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
316 m² (in units vanaf 62 m²)
Bedrijfshal oppervlak
316 m²
Vrije hoogte
2,7 m
Vrije overspanning
4 m
Draagvermogen
500 kg/m²
Perceel
543 m²

Indeling

Voorzieningen
Lichtstraten, betonvloer, toilet en pantry
Woonruimte
Aanwezig (vrijstaand, 192 m²) ; bekijk op funda

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m en NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 parkeerplaatsen (1 overdekt, 1 niet-overdekt)

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Operetteweg 92

€ 750.000 k.k.