Wethouder Raamsstraat 3 b 4286 BV Almkerk

€ 700 /mnd

Omschrijving

Wethouder Raamsstraat 3-B | Hoogwaardige bedrijfsunit van 124 m2

ALGEMEEN
Een prachtige, hoogwaardige bedrijfsunit in een gemengd bedrijfsverzamelgebouw. Destijds is het bedrijfsverzamelgebouw met zorg ontworpen en uitgedacht. Op de begane grond zijn een zestal units gerealiseerd met daarboven appartementen met elk een ruim dakterras. Het pand is voorzien van een strakke gevelafwerking in de vorm van houtlook stalen plankprofielen. Aan de voorzijde is het pand direct zichtbaar bij de rotonde van de N-weg.

De unit heeft een oppervlakte van 124 m2 en beschikt over een toilet en een pantry. Verder heeft de unit een betonnen vloer, ramen aan de voorzijde en een overheaddeur met beglazing. De entree is via de overheaddeur waarin een loopdeur zit.

STERKE PUNTEN
- Veel daglichtinval
- Mooie uitstraling door de vormgeving van de gevels
- Gladde betonvloeren
- Volledige elektrische installatie
- Verwarmd middels gasgestookte heater

OPPERVLAKTEN
- Ca. 124 m2 bedrijfsruimte
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het bedrijfsverzamelgebouw is in 2008 gerealiseerd. Het omvat een zestal units met 6 bovengelegen appartementen, welke bij een aantal in gebruik zijn als kantoorruimte. Het pand is opgetrokken middels een staalconstructie met betonnen vloeren. Het dak betreft een plat dak, bestaande uit stalen dakplaten, isolatie en kunststof dakbedekking. De gevels zijn afgewerkt met plankprofielen in houtlook.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.

Algemeen:
- Volledig elektrische installatie met krachtstroom
- Brandblusmiddelen
- Parkeerplaats voor de deur

Bedrijfsruimte:
- Betonvloer
- Overheaddeur
- Verwarmd middels heater
- Voorzien van warmteverdeler
- Pantry met stromend water
- Toiletruimte

PARKEREN EN TERREIN
Ruim voldoende parkeergelegenheid voor het pand, daarnaast voldoende mogelijkheid om te manoeuvreren.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan in de categorieën 1 en 2, Te gebruiken als bedrijfsruimte met kantoor.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsverzamelgebouw is gesitueerd bij de entree van Almkerk. Het bedrijfsverzamelgebouw vormt het begin van een kleinschalig bedrijvenlint langs de provinciale weg. Almkerk maakt onderdeel uit van de gemeente Altena. Vanaf de rotonde heeft u een directe ontsluiting naar de provinciale weg N267. Deze provinciale weg vormt samen met de N322 die aansluitend ligt, een belangrijke verkeersstroom in het Land van Heusden en Altena. Ten westen heeft u binnen 5 minuten aansluiting op de Rijksweg A-27 Breda-Utrecht. Ten Oosten heeft u met 10 minuten aansluiting op de Rijksweg A-59 Hooipolder – Empel. U zit centraal tussen de routes naar Rotterdam-Antwerpen, Amsterdam-Maastricht en Rotterdam en het Europese achterland.

KADASTER
Woudrichem – E – 2308 – A5

HUURPRIJS
€ 700,-- per maand, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
Niet van toepassing.

AANVAARDING
In overleg op korte termijn beschikbaar.

NUTSKOSTEN
De kosten voor vastrecht en verbruik dien door huurder voldaan te worden aan verhuurder middels een maandelijks voorschot en jaarlijkse afrekening.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 700 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 875 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
124 m²
Bedrijfshal oppervlak
124 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
1 overdekte parkeerplaats

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Wethouder Raamsstraat 3 b

€ 700 /mnd