Eikenlaan 255 C-D 2404 BP Alphen aan den Rijn

€ 42.500 /jr

Omschrijving

Thans bieden wij te huur aan een tweetal naast elkaar gelegen bedrijfsunits van circa 604m2 verdeeld over 2 verdiepingen gelegen aan de Eikenlaan te Alphen aan den Rijn.
De objecten zijn thans in aanbouw en de verwachtte oplevering zal medio oktober 2021 zijn. Het gebouw zal worden voorzien van een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt zijn voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins.

Het project is slechts enkele autominuten van de hoofdontsluitingsweg N11 gelegen en is hierdoor goed bereikbaar via de Rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht-Arnhem) en A4 (Den Haag-Amsterdam.) Ook is het met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De Eikenlaan is een doorgaande weg door Alphen aan den Rijn en kent hierdoor een uitstekende attentiewaarde. Door een dubbele oprit naar het terrein zijn de beide units perfect te benaderen door een vrachtwagen.

De units hebben op de begane grond in de hal onder de spanten een vrije hoogte van ca. 8 m1 waardoor het mogelijk is door middel van een enteresolvloer de bedrijfsruimte verder uit te breiden. Onder de verdiepingsvloer is een vrije hoogte van ca. 4 m1. Op de verdiepingsvloer is de vrije hoogte ca. 3,3 m1. In de gevels is een automatische overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikken de units over twee entreedeuren waardoor het mogelijk is iedere op te splitsen in twee separate bedrijfsruimten. Ieder unit beschikt over 7 parkeerplaatsen. In de units is t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd.

De bedrijfsunits zijn thans nog in aanbouw, de oplevering staat gepland voor medio oktober 2021. Indien u als huurder specifieke wensen heeft voor de afbouw dan kunnen deze wensen, in overleg, worden meegenomen.

Huurprijs per unit op basis van casco oplevering:
€ 42.500,= exclusief BTW per jaar.

Indien u als huurder specifieke wensen heeft over de afbouw kunnen wij voor u een op maat gemaakte huuraanbieding maken.

Voorbehoud: goedkeuring directie verhuurder/positief bedrijfsinformatierapport zulks ter beoordeling van verhuurder.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 42.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
1.202 m² (in units vanaf 440 m²)
Bedrijfshal oppervlak
880 m²
Kantoor oppervlak
322 m²
Vrije hoogte
8 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²
Perceel
2.971 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Rijnhaven-West, Alphen aan den Rijn

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eikenlaan 255 C-D

€ 42.500 /jr