Eikenlaan 255 B 2404 BP Alphen aan den Rijn

€ 42.500 /jr

Omschrijving

Te huur: een nieuwbouw bedrijfs-, en kantoorpand op uitstekende zichtlocatie langs de doorgaande weg aan de Eikenlaan te Alphen aan den Rijn.

Het betreft een bedrijfs-, en kantoorpand van circa 603 m2 verdeeld over 440 m2 bedrijfsruimte op de begane grond en 163 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping. Het gebouw zal worden voorzien van een strak klassieke, zeer representatieve uitstraling en is geschikt zijn voor velerlei soorten bedrijven die behoefte hebben aan showroom, werkplaats, kantoor, opslag of anderszins.

De unit heeft op de begane grond in de hal onder de spanten een vrije hoogte van ca. 8 m1 en onder de verdiepingsvloer een vrije hoogte van ca. 4 m1. Op de verdiepingsvloer is de vrije hoogte ca. 3,3 m1. In de gevels is een handbediende overheaddeur geplaatst. Daarnaast beschikt de unit over een eigen entreedeur en 5 parkeerplaatsen. In de unit is t.b.v. een toilet en pantry een aansluitpunt op de riolering gerealiseerd.

Het bedrijfsverzamelgebouw “De Eik” is gesitueerd aan de Eikenlaan te Alphen aan den Rijn en ligt op een zeer gunstige locatie op bedrijventerrein Hoorn-West. De hoofdontsluitingsweg N11 ligt op slechts enkele autominuten van het project waardoor de rijkswegen A12 (Den Haag-Utrecht- Arnhem) en A4 (Den Haag-Amsterdam) goed bereikbaar zijn. Ook met openbaar vervoer is de unit uitstekend bereikbaar.

De bedrijfsunit is thans nog in aanbouw, de oplevering staat gepland voor medio november 2021.

Huurprijs op basis van casco oplevering:
€ 42.500,= exclusief BTW per jaar.

In overleg tussen huurder en verhuurder kan het opleveringsniveau aangepast worden. De huurprijs zal op basis van dit opleveringsniveau worden aangepast.

Bijzonderheden
Oplevering: in overleg.

Huurtermijn:
Vijf jaar met optieperiode van vijf jaar. Andere huurperiodes zijn in overleg met verhuurder bespreekbaar.

Huurbetaling:
De huurpenningen en BTW dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand.

Huurcontract:
Volgens standaard model Raad voor Onroerende Zaken met bijbehorende algemene bepalingen.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks (voor het eerst één jaar na datum huuringang) op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW:
Huurder garandeert aan verhuurder dat hij het huurobject per datum van ingang van de huurovereenkomst voor tenminste het bij de wet vastgestelde minimumpercentage blijvend zal gebruiken voor doeleinden die recht geven op aftrek van BTW.
Huurder zal op eerste verzoek van verhuurder per omgaande een onherroepelijke volmacht aan verhuurder en zijn eventuele rechtsopvolger (s) verlenen om mede namens hem een optieverzoek tot belaste verhuur in te dienen. Indien huurder echter niet meer voldoet aan de wettelijke criteria voor belaste verhuur of een optieverzoek tot belaste verhuur niet (meer) door de inspecteur der belastingen wordt gehonoreerd, dan zal huurder het gehele daardoor financieel te lijden nadeel aan verhuurder vergoeden, overeenkomstig de ter zake op te nemen bijzondere bepalingen van de huurovereenkomst.

Zekerheidsstelling:
Bij ondertekening van de huurovereenkomst zal huurder een bankgarantie/borg stellen ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur en servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 42.500 per jaar
Aangeboden sinds
4 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
603 m² (in units vanaf 440 m²)
Bedrijfshal oppervlak
440 m²
Kantoor oppervlak
163 m²
Vrije hoogte
8 m
Draagvermogen
2.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Rijnhaven-West, Alphen aan den Rijn

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eikenlaan 255 B

€ 42.500 /jr