Ariane 48 3824 MB Amersfoort

€ 750 /mnd

Omschrijving

Te huur op bedrijventerrein 'Calveen' nabij de A1 gelegen bedrijfsruimte van circa 714 m² gezamenlijk en afzonderlijk van elkaar te huur verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen.

HUURPRIJS

Gehele object: € 3250,- per maand excl. btw

- Begane grond: € 1500,- per maand excl. btw
- Eerste verdieping: € 1000,- per maand excl. btw
- Tweede verdieping € 750,- per maand excl. btw

LOCATIE
Het object heeft een strategische ligging ten opzichte van knooppunt Hoevelaken (Rijkswegen A1 en A 28) is de bereikbaarheid van het object goed.

OPPERVLAKTE
circa 714 m² verdeeld over de begane grond en twee verdiepingen.

BESTEMMING
Conform de voorschriften behorende bij het bestemmingsplan is de bestemming van het totale object 'Bedrijfsdoeleinden I', hetgeen inhoudt dat bedrijven ingedeeld in categorie 1-3 toegestaan zijn.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt in huidige staat opgeleverd en er zijn onder andere voorzien van toiletten, verwarming, airconditioning (gedeeltelijk), betonnen vloeren en overheaddeur.
HUURPRIJS
Totaal: € 3250,- per maand excl. btw

PARKEREN
Direct bij en nabij het object zijn diverse parkeermogelijkheden.

BTW CLAUSULE
De genoemde bedragen zijn exclusief BTW, uitgaande van het feit dat huurder(blijvend) voldoet aan de criteria welke gesteld zijn of worden voor een belaste verhuur ex. Artikel 11, lid 1 letter b, sub 5, Wet op de omzetbelasting 1968.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI Alle Huishoudens (2015 =100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSTELLING
Ter meerdere zekerheid van de nakoming van de verplichtingen uit de huurovereenkomst dient een bankgarantie te worden verstrekt gelijk aan 3 (drie) maanden bruto huurprijs te vermeerderen met de verschuldigde omzetbelasting.

HUURPERIODE
De huurperiode behelst 5 jaar met 5 optiejaren, waarbij in overleg afwijkende huurtermijnen bespreekbaar zijn.

OPZEGGING
Beëindiging van de huurovereenkomst geschiedt door opzegging tegen het einde van een huurtermijn, met inachtneming van een opzegtermijn van ten minste 6 (zes) maanden.

AANVAARDING
In overleg, per direct.

HUUROVEREENKOMST
Op basis van het standaardmodel huurovereenkomst volgens de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ februari 2015) voor kantoorruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM). Verhuurder zal gebruik maken van standaard verhuurdersaanpassingen.

BIJZONDERE BEPALINGEN
Huurder dient zelf en voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor verkrijging en voortzetting van de overheidswege benodigde toestemming(en) of vergunning(en), teneinde de door huurder beoogde bedrijfsvoering in het gehuurde te kunnen uitoefenen. Huurder is slechts gerechtigd om in overleg met en na schriftelijke toestemming van de verhuurder naamsaanduiding aan te brengen aan het gehuurde. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht.

VOORBEHOUD
Deze informatie wordt u verstrekt onder het voorbehoud van het verkrijgen van de finale goedkeuring en instemming van onze opdrachtgever.

METRAGE
De genoemde metrages zijn met zorg berekend. Het verschil tussen de opgegeven en de werkelijke grootte verleent aan geen der partijen enig recht, behoudens ingeval van niet correcte verrekening van de servicekosten. Hierbij geldt als uitgangspunt dat de servicekosten nimmer meer of minder mogen bedragen dan benodigd voor de betaling en/of reservering van de daadwerkelijke gemaakte of te maken kosten.

Voor direct antwoord op uw vragen of een aanbieding van de huur voor u op maat, neem direct contact op met de behandelend makelaar;

Majoor Makelaars
Edwin Majoor
06-11870865

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 750 per maand
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
750 m² (in units vanaf 250 m²)
Bedrijfshal oppervlak
715 m²
Kantoor oppervlak
35 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
200 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
8 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ariane 48

€ 750 /mnd