Koningsbergenweg 3825 PH Amersfoort

Prijs op aanvraag

Omschrijving

Algemeen
Altijd al gedroomd van uw bedrijfsruimte op een A-locatie? Wij bieden moderne bedrijfsunits aan op een toplocatie langs de A1 en A28 in Amersfoort Vathorst. Op bedrijventerrein Vathorst, plandeel “De Eilanden” wordt het nieuwbouwproject “Koningsboulevard” ontwikkeld. Wij bieden u drie typen units: opslag-, bedrijfs- en kopunits, met oppervlaktes variërend van 32,8 t/m 151,8 m2 BVO.

De opslagunits dienen als opslag-/bedrijfsruimte. De bedrijfsunits bieden de mogelijkheid voor een combinatie van bedrijfsruimte met hierbij kantoorruimte op de verdieping. De kopunits bieden daarnaast de mogelijkheid tot een zelfstandig kantoor. Iedere vorm van ondernemen is hierdoor mogelijk. De diversiteit aan units is de kracht van dit project. Uiteenlopende ondernemingen worden op deze manier bijeengebracht en kunnen op die manier profiteren van elkaars kracht en uitstraling.

Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan dit project. Daarnaast zorgen de groenvoorzieningen met bomen en plantvakken voor een prettige en uitnodigende verblijfsomgeving. Dit alles creëert een zeer professionele uitstraling voor uw onderneming.

De units worden nieuw gebouwd op eigen grond en hebben een hoge isolatiewaarde. Ze worden volgens de laatste inzichten, regelgeving en normering casco opgeleverd. De hoogwaardige architectonische uitstraling van bedrijventerrein Vathorst is door de architect AGB van Dijk doorgetrokken naar het project “Koningsboulevard”.

Locatie
Het project is gelegen op bedrijventerrein Vathorst op plandeel ‘De Eilanden’ in het zuid-/oostelijke gedeelte van het bedrijventerrein aan de Koningsbergenweg en de Hamburgweg. Bedrijventerrein Vathorst is een jong, hoogwaardig bedrijventerrein en is bestemd voor een breed scala aan bestaande en nieuwe bedrijven.
Lokale, regionale en (inter)nationale bedrijven uit de dienstverlening, handel, bouw, industrie en logistiek hebben hier hun vestiging. Bekende bedrijven in de buurt zijn onder andere IKEA, Prénatal, Kees Smit tuinmeubelen en Karwei.

Bereikbaarheid
Het bedrijventerrein is goed bereikbaar voor zowel het vracht- en autoverkeer. Het bedrijventerrein Vathorst wordt voor vracht- en autoverkeer ontsloten vanaf de Boulevard (hoofdontsluiting Vathorst). Aan de noordzijde sluit de Boulevard aan op afslag 13 Amersfoort-Noord van de A1. In het zuidoosten verbindt een afslag van de Boulevard het Bedrijventerrein Vathorst met Wieken/Vinkenhoef via een doorgang onder de A28. De ontsluitingspunten voor het fietsverkeer zijn de rotondes, de Heideweg over de A1 en de bestaande onderdoorgang onder de A1 naast het spoor. In de toekomst zijn er plannen voor een tunnel onder de A1 in het verlengde van de Danzigweg om bedrijvenpark Vathorst te verbinden met De Hoef. Daarnaast is het bedrijventerrein goed te bereiken per bus, door diverse bushaltes verdeeld over het terrein.

Vloeroppervlakte
OVERZICHT UNITS
Voor verkoop zijn diverse afmetingen beschikbaar.

Verdiepingen Oppervlakte bvo m² Koopsom v.o.n.
Opslagunits 32,8 m² - 49,6 m² € 59.040,- – € 89.280,-
Bedrijfsunits 102 m² - 127,6 m² € 142.800,- – € 178.640,-
Kopunits 122,8 m² - 151,8 m² € 190.340,- – € 220.110,-

Een uitgebreid overzicht van de beschikbaarheid is op te vragen bij MVGM Bedrijfsmakelaars.

Parkeren
Per unit zijn er 1 of 2 bijbehorende parkeerplaatsen.

Bestemming
Bedrijfsruimte
Informatie inzake gebruiksmogelijkheden en voorschriften is te verkrijgen via ons kantoor, bij de gemeente of via de website van ruimtelijke plannen.

Koopprijs
Op aanvraag.

Aanvaarding
In overleg,

Uitgebreide informatie of een brochure is op te vragen bij MVGM Bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
2.253 m² (in units vanaf 33 m²)
Bedrijfshal oppervlak
2.253 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Bedrijventerrein Vathorst-Zuid, Amersfoort

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Koningsbergenweg

Prijs op aanvraag