Rostockweg 19 3825 PG Amersfoort

€ 995 /mnd

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit nieuwbouwproject op Bedrijvenpark “Vathorst” te Amersfoort omvat 11 nieuwe bedrijfsunits, waarvan no. 19 nu voor huur beschikbaar is. Deze gloednieuwe Turn-key bedrijfsunit beschikt naast een overheaddeur, tevens over een aparte toegangsdeur. De unit is voorzien van een geïsoleerde betonnen begane grondvloer en een betonnen verdiepingsvloer die geheel voorzien is van laminaat. Op de begane grond bevindt zich een mooie, afgewerkte toiletruimte. Op de eerste etage is een pantry geplaatst. Het gebruik van deze ruimte kan voor allerlei doeleinden worden ingezet. De huurder zal de eerste gebruiker zijn. De uitstraling en kwaliteit van zowel de bedrijfsunit als het gehele complex, is modern en representatief.

De diversiteit aan units is de kracht van dit project. Want hierdoor worden uiteenlopende ondernemingen bijeen gebracht die van elkaars kracht en uitstraling kunnen profiteren. De verscheidenheid van verschillende ondernemers binnen een gebouw past bij de ambitie en flexibiliteit die startende ondernemers en kleine bedrijven zo kenmerkt.

LOCATIE
Bedrijvenpark Vathorst is de enige echte A1 locatie van Nederland! Voor het bedrijvenpark is een bijzonder en doordacht concept uitgewerkt. Het vormt op die manier -mede door zijn directe ligging langs de A1 en de A28 – het visitekaartje van Amersfoort. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Hier voel je je welkom! Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo ontstaat een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren.

BEREIKBAARHEID
Bedrijvenpark Vathorst is uitstekend bereikbaar met de auto vanuit het hele land. Vathorst kent een bedrijventerrein van ongeveer 30 hectare. Bedrijvenpark Vathorst ligt in de oksel van het knooppunt Hoevelaken. Deels langs de A1 en deels langs de A28. Het bedrijventerrein heeft een directe aansluiting op de A1 bij afslag 13 Amersfoort-Noord. Een aantrekkelijke locatie voor ondernemers om zich te vestigen. Bedrijven zitten ook in de spraakmakende geluidswal. Dit bespaart ruimte. Daardoor is er meer groen mogelijk. Om als bedrijvenpark goed te kunnen inspelen op de omgeving is het terrein verdeeld in vier plandelen met een eigen ruimtelijke structuur: Langs de Boulevard, De Eilanden, De Geluidswal, De Accenten.
Per fiets is het bedrijventerrein via diverse fietsroutes uitstekend bereikbaar. De gemeente heeft een busdienst die het bedrijvenpark aandoet.

40 – 50 m tot de bus;
0 – 2 km tot de A28;
0 – 1 km tot de A1;
3 – 5 km tot station Amersfoort;
5 – 6 km tot centrum Amersfoort.

VLOEROPPERVLAK
De unit is ca. 92 m², als volgt opgebouwd:
- 56 m² begane grond;
- 36 m² eerste verdieping.

De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan er geen enkel recht aan de genoemde metrages worden ontleend.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 995,00 per maand, exclusief btw.

PARKEREN
Huurder heeft 2 bijbehorende parkeerplaatsen direct voor het bedrijfspand tot zijn/haar beschikking.

SERVICEKOSTEN
Het voorschot servicekosten zal nader worden bepaald. De afrekening van de servicekosten vindt plaats op basis van jaarlijkse nacalculatie. Deze kosten zijn o.a. opgebouwd uit de volgende onderdelen;
- Bijdrage vereniging van eigenaren;
- Parkbeheer;
- Gevelreiniging;
- Onderhoud van evt. gemeenschappelijke groenvoorziening;
- Gladheidbestrijding op het buitenterrein;
- Gemeenschappelijke glasbewassing;
- Het onderhoud en beheer van het bedrijvenpark Vathorst.

Huurder is direct contractant van de openbare Nutsbedrijven, derhalve dient huurder zelf contracten af te sluiten voor o.a. water en elektra.

BTW
Uitgangspunt is een met btw belaste huurprijs. Daarom dient de huurprijs te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde huur. Dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel wordt gecompenseerd.

INDEXERING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI), reeks voor alle huishoudens (2015 = 100), zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BETALINGEN
Verhuurder geeft de voorkeur aan betaling per kwartaal vooruit.

HUURTERMIJN
Verhuurder geeft de voorkeur aan een huurovereenkomst van 5+5 jaar.

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor expiratiedatum.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom van tenminste drie maanden huur en servicekosten te vermeerderen met btw.

BOUWJAAR
2020

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal zijn gebaseerd op het model Kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals is vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015, met de bijbehorende algemene bepalingen.

AANVAARDING
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 995 per maand
Aangeboden sinds
7 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2021

Oppervlakten

Oppervlakte
92 m²
Bedrijfshal oppervlak
56 m²
Kantoor oppervlak
36 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, betonvloer, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Bedrijventerrein Vathorst-Zuid, Amersfoort

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Rostockweg 19

€ 995 /mnd