Schweitzerlaan 74 1187 JD Amstelveen

€ 70.000 /jr

Omschrijving

Op unieke zichtlocatie in Amstelveen, nabij de A9 en Schiphol Oost en aan de rand van het moderne bedrijvenpark ‘Westwijk’, wordt TE HUUR aangeboden een representatief en MULTIFUNCTIONEEL BEDRIJFSGEBOUW perfect geschikt voor een grootschalige HORECAKEUKEN of CATERINGBEDRIJF ter grootte van in totaal ca. 550 m².

De twee samengevoegde bedrijfsruimtes met hoekligging en fraai uitzicht direct tegenover ‘Loogman tanken & wassen’ zijn gelegen op de begane grond en 1e verdieping en zijn aan de binnenzijde volledig afgewerkt met horecakeuken t.b.v. grootschalige voedselbereiding, koel- en vriescellen en alle bijbehorende faciliteiten zoals ruimtekoeling.

Dankzij de moderne vormgeving van het gebouw heeft de uiteindelijke gebruiker de beschikking over een prachtige ruimte met een eigen identiteit en uitstraling, alsmede goede parkeermogelijkheden.

Oppervlakte:
Ca. 550 m² BVO bedrijfs-/ productie-/ opslagruimte verdeeld over de begane grond en 1e verdieping met bijbehorende kantoor- en kleedruimte.

Voorzieningen/ installaties:
De bedrijfsruimte wordt casco verhuurd en is onder meer voorzien van onderstaande installaties/voorzieningen welke om niet ter beschikking worden gesteld:
- dubbele, afgesloten entree;
- dubbele, elektrische overheaddeur;
- alarminstallatie;
- transportlift;
- krachtstroomvoorziening;
- gasaansluiting (g4);
- 7 koelcellen, 1 vriescel en 2 ruimtekoelingen;
- epoxyvloeren door het gehele pand

Specificatie begane grond:
- ontvangstruimte/kantoor met airco
- koelcel voor inkomende goederen;
- extra koelcel;
- koelcel in de warme keuken;
- 2 koelcellen met dieptekoeling (blastchillers) in koude productieruimte;
- koelcel voor uitgaande goederen;
- geconditioneerde keuken;
- afwaskeuken.

Specificatie verdieping:
- koelcel in koude keuken;
- geconditioneerde koude keuken;
- 1 vriescel;
- magazijnruimte.

Overige:
Airconditioning in het kantoor, afzuigkap in de warme keuken, krachtstroom, gasaansluiting, 2 kleedkamers met douche en toilet, 2 toiletten, transportlift en kantine.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Amstelveen Zuid-West 2014” d.d. 26 maart 2015 kent het object de enkelbestemming ‘Gemengd - 3’ en zijn onder meer bedrijfsactiviteiten (behorende tot categorieën 1 en 2), dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen (uitgezonderd kinderdagverblijven en onderwijsvoorzieningen) toegestaan.

Voor exacte voorwaarden en overige invullingen of een uitgebreide bestemmingsomschrijving verwijzen wij u naar de gemeente Amstelveen, afdeling Ruimtelijke Ordening.

Bereikbaarheid:
Het object kent een uitstekende ligging en bereikbaarheid ten opzichte van Luchthaven Schiphol, bloemenveiling Aalsmeer en het centrum van Amstelveen welke in slechts 5 minuten zijn te bereiken.

De Legmeerdijk en Beneluxbaan zijn in directe nabijheid gelegen en Amstelveen is centraal ontsloten door de Rijksweg Amsterdam-Utrecht (A2), Amsterdam-Den Haag (A4) en Amsterdam-Haarlem (A9).

Met openbaar vervoer is het object eveneens goed bereikbaar via buslijn 357 (Westwijk), 171 (Aalsmeerderweg) en tram 25 (Amstelveenlijn).

Parkeergelegenheid:
Het gebouw beschikt over 5 gereserveerde parkeerplaatsen, waarvan 2 aan de voorzijde en 3 op het parkeerterrein aan de zijkant.

Huurtermijn:
Uitgangspunt 5 jaar met 5 optiejaren.

Opzegtermijn:
Wederzijds, met inachtneming van een termijn van 12 maanden.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing, het gehuurde wordt casco verhuurd.

Huurder draagt op eigen risico en kosten zelf zorg voor contracten ten behoeve van:
- Telefoon- en internet aansluiting;
- Schoonmaak van het gehuurde (incl. buitenzijde kozijnen, beglazing etc.);
- Contracten nutsleveranciers (gas, water, elektra incl. vastrecht);
- Onderhoud, periodieke controle, keuring en eventuele vervanging van verwarmings- en/of luchtbehandelingsinstallatie, rolluiken, alarminstallatie, lift en overige installaties;
- Onderhoud, periodieke controle, keuring en eventuele vervanging van de aan huurder ter beschikking gestelde vries- en koelcellen, koelinstallaties begane grond en 1e verdieping en aanverwante onderdelen.

Huurder is gehouden om servicecontracten af te sluiten ten aanzien van het gebruikelijk onderhoud van de in het gehuurde aanwezige vries- en koelcellen.

Huurder is verantwoordelijk voor reparatie of vervanging van de aan huurder “om niet” ter beschikking gestelde installaties met inbegrip van onderdelen c.q. aanverwante installaties door een professionele specialist, waaronder inbegrepen:
- klein gebruikelijk onderhoud, zoals het vervangen van lampjes, knopjes, sloten etc.;
- reparatie en/of vervanging van de verdampers in de koelinstallaties;
- reparatie en/of vervanging van de liftmotor en koelmotoren.

Huurbetalingen per:
Betalingen per maand bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 70.000 per jaar
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
550 m²
Bedrijfshal oppervlak
550 m²

Indeling

Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op 2000 m tot 3000 m
Lokale voorzieningen
Bank op 1500 m tot 2000 m en ontspanning op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.