Pieter Braaijweg 213 1114 AJ Amsterdam-Duivendrecht

€ 300.000 /jr

Omschrijving

Object
De ontwikkeling op de Pieter Braaijweg heeft alles wat een modern object vereist. Naast de industriële look & feel is het duurzame gebouw voorzien van grote open vloeren met vloerverwarming. Tevens is er een interne parkeergarage, een dakterras en uitzicht op het water. In dit hippe omval gebied zijn er voorzieningen als het gloednieuwe Postillion Hotel, Bar/restaurant Nessst en de Febo. De bereikbaarheid per auto en per openbaar vervoer (metrolijn 50, 53, 54) is uitstekend.

Omgeving
In het Overamstel/Sparklerweg-gebied zitten nu al verschillende succesvolle ondernemingen uit verschillende bedrijfstakken gehuisvest en dit blijft alleen maar groeien. Bedrijven komen uit verschillende branches zoals de fashionwereld, media & entertainment tak, mobiliteit & logistieke sector en het food & hospitality wezen.

Duurzaam
Het object zal deels zelfvoorzienend zijn in de energie middels de PV-panelen op het dak. Tevens wordt er gebruik gemaakt van hoogwaardige, duurzame gevelmaterialen. Op de tweede verdieping zal gebruik worden gemaakt met door de PV-panelen aangedreven vloerverwarming.
 
Huurprijs
€ 300.000,- per jaar, inclusief de parkeerplaatsen op de eerste verdieping van het gebouw.
 
Servicekosten
N.o.t.k.

Vloeroppervlakte
In totaal betreft het object ca. 2.500 m² b.v.o., bestaande uit kantoorruimte, bedrijfsruimte en parkeergelegenheid verdeeld over drie verdiepingen. De 16 parkeerplaatsen in de parkeergarage zijn gesitueerd op eerste verdieping. Qua indeling zijn er meerdere opties mogelijk. Er is nog 35% kantoorruimte beschikbaar voor deelverhuur. Deelverhuur is mogelijk v.a. 350 m².

Opleveringsniveau
Het object wordt geheel ontwikkeld en in casco staat opgeleverd.
Een op maat afgebouwd object behoort, in overleg, tevens tot de opties.

Huurbetaling
Per kwartaal vooruit.

Aanvaarding
Q4 2020.

Huurtermijn
Vanaf 5 jaar.

Bereikbaarheid
Per auto
Het object is goed bereikbaar per auto. Vanaf het Amstelstation is het slechts 6 minuten rijden. Daarnaast is luchthaven Schiphol binnen 16 minuten te bereiken.
 
Per openbaar vervoer
Op slechts 7 minuten lopen ligt het vernieuwde metrostation Van der Madeweg. Vanaf dit metro station ben je in 5 minuten op NS station Amsterdam Amstel. Dit Station geeft directe verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Sloterdijk, Utrecht, Nijmegen en Maastricht.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 300.000 per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 350.000 per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
2.500 m²
Bedrijfshal oppervlak
2.500 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Industriegebied Amstel, Amsterdam-Duivendrecht

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Pieter Braaijweg 213

€ 300.000 /jr