Willem de Zwijgerlaan 334 1055 RD Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

OBJECTINFORMATIE
Het bedrijfsgebouw Tetterode ligt aan de Willem de Zwijgerlaan 334-338 in de wijk Bos en Lommer te Amsterdam. Het gebouw is vernoemd naar Tetterode, het gelijknamige handelsbedrijf in drukpersmachines die tot 2012 was gevestigd in de ruimte. In de ruimte werden voorheen grote drukpersen gefabriceerd. De ruimte heeft daardoor dan ook een echte, industriële en creatieve uitstraling met een vrije hoogten van minimaal 4,7 meter tot zelfs circa 7,5 meter in de nok. De beschikbare kantoor en/of bedrijfsruimte van 3.352 m² v.v.o. is gelegen op één zeer grote open verdieping met een vloerbelasting van 1.500 kg/m². Gecombineerd met een zeer goede parkeernorm maakt dit Tetterode tot een unieke bedrijfslocatie.

De gehele bedrijfslocatie is recent gerenoveerd en aan de voor- en achterzijde van het gebouw zijn grote raampartijen aangebracht, met 2 meter diepe balkons. Hierdoor is er volop ruimte om te genieten van een kop koffie of een lunch in de buitenlucht.

LOCATIE
De locatie van het gebouw is gelegen aan de oostzijde van Bos en Lommer, dichtbij het Westerpark en is zeer centraal gelegen ten opzichte van Amsterdam Centrum. De Jordaan en het Westerpark zijn in enkele minuten fietsen te bereiken.

De naastgelegen omgeving is zeer levendig: Bar Bistro is om de hoek en verschillende sap-barretjes en lunchgelegenheden zijn op loopafstand van het gebouw te vinden. Bovendien zijn de Spaghetteria en de Foodhallen per fiets zeer goed bereikbaar.

Achter het gebouw is een jachthaven gevestigd, waar het mogelijk is een sloep te huren, of een ligplaats te huren voor een eigen bedrijfsboot.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer
Binnen 15 minuten fietsen sta je midden in het centrum van Amsterdam of op het Centraal station. De ringweg A10 is met de auto binnen 5 minuten te bereiken.

Per OV
Met het openbaar vervoer is de locatie eveneens goed te bereiken. Tegenover het gebouw vertrekt bus 80, die binnen 10 minuten in Amsterdam Centrum is. Daarnaast is de bushalte van lijn 21 op loopafstand, die u in 15 minuten naar Amsterdam Centraal Station brengt. Bovendien heeft de nabijgelegen tramhalte (lijn 19) een directe verbinding met Intercitystation Amsterdam Sloterdijk en Amsterdam Centrum.

BESCHIKBAARHEID
3.352 m² v.v.o. kantoor en/of bedrijfsruimte, gelegen op de 1e etage van het gebouw.

PARKEREN
Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar op basis van de parkeernorm van 1:30 m² v.v.o gehuurde ruimte (totaal 111 parkeerplaatsen). De parkeerplaatsen zijn gelegen in de ondergelegen parkeergarage en op het naastgelegen parkeerterrein.

HUURPRIJS
Huurprijs:
Kantoor/bedrijfsruimte in huidige, gerenoveerde staat:
€ 125,00 per m² v.v.o. per jaar excl. BTW

Parkeerplaatsen:
nader te bepalen.

SERVICEKOSTEN
Nader te bepalen.

BESTEMMING
Tetterode heeft een gemengde bedrijfsbestemming, alsmede een kantoorbestemming. Dit maakt dat een breed scala aan verschillende bedrijven in deze locatie gehuisvest kunnen worden zoals (niet limitatief) sportactiviteiten, laboratoriumruimte en showroomruimte. Enkel de bestemming ‘detailhandel’ is op voorhand uitgesloten. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden.

OPLEVERNIVEAU
De genoemde huurprijs geldt voor een oplevering in huidige staat, zonder installaties en huurdersvoorzieningen. In overleg met u bespreken we graag de mogelijkheden om het opleveringsniveau in overeenstemming te brengen met uw wensen.

FACILITEITEN
Volledig gerenoveerde entree op de begane grond, met twee nieuwe personenliften, een reguliere trap en een roltrap die de verbinding maken met de beschikbare ruimte, gelegen op de eerste etage.

Op de etage zijn zeer grote raampartijen aanwezig met aan de achterzijde uitzicht over een jachthaven.

HUURTERMIJN
Minimaal 5 jaar.

HUURINGANGSDATUM
De ruimte is beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
3.352 m²
Bedrijfshal oppervlak
3.352 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Havengebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Willem de Zwijgerlaan 334

Huurprijs op aanvraag