Melkdistelstraat 94 1031 JX Amsterdam

€ 275 /m²/jaar

Omschrijving

UNIEKE KANS: Verhuurder is bereid substantieel mee te investeren in de vaste inrichting van huurder!!

Op dit moment wordt de woontoren Loodstoren gebouwd, gelegen in de nieuwe buurt De Vrije Kade, op het voormalige terrein van de Hollandse Beton Maatschappij in Amsterdam Noord. Onder de 36 luxe huurwoningen wordt een prachtige horecaruimte gerealiseerd, aan het water! Met 220 nieuwe woningen in deze buurt, de aangrenzende populaire woonbuurten Disteldorp en Van der Pekbuurt alsook de vele nieuwbouwwoningen in Overhoeks, en de bedrijvigheid van Buiksloterham zorgt voor een breed publiek overdag en 's avonds. Een dynamisch gemengd gebied waar gewoond en gewerkt wordt. 's Ochtends voor een goede kop koffie met de kinderen, ’s middags voor een goede zakenlunch en ’s avonds voor een gezellige borrel met vrienden of familie of een goed uitgebreid diner.

Algemene informatie

Adres: Loodstoren, Melkdistelstraat 94 in Amsterdam

Oppervlakte VVO: circa 140 m2

Beschikbaar vanaf: Begin 2020

Huurprijs: € 275,- per m2 per jaar ( circa € 38.500,- per jaar)

Extra info: Onze voorkeur gaat uit naar een horeca concept waar in de ochtend koffie gedronken kan worden, goede lunch- en dinerkaart en een borrel in de avond.

Amsterdam-Noord

Amsterdam-Noord is een culturele hotspot met gezellige cafés, goede restaurants, hippe barretjes, mooie filmhuizen en een levendige uitgaansscène. De Noordelijke IJoevers zijn hot en happening. De transformatie van Noord van de afgelopen jaren is erg geslaagd, mét het behoud van unieke historische elementen, nog steeds staan we hier aan de vooravond van grootste veranderingen met het gebiedsplan Oud Noord 2019.

Zie o.a. amsterdam.nl/projecten/buiksloterham/overzicht/ voor meer informatie over projecten in de directe omgeving. Noord verveelt nooit: de omgeving verrast met groen, stedelijke durf en mooie verwijzingen naar de bijzondere industriële geschiedenis van de plek.

Buurt De Vrije Kade in

De vrije kade is een ontzettend leuke, dynamische en opkomende buurt met een leuke mix aan huurwoningen en middelduur/dure koopwoningen. Het voortbouwen op het industriële verleden en aansluiten bij het robuuste karakter van het gebied zijn aanleidingen voor de stoere architectuur van de buurt.

Bereikbaarheid

Amsterdam-Noord is een plek om te fietsen: neem je fiets mee de pont op naar Centraal en binnen een kwartiertje sta je op het Spui, of fiets vanuit Amsterdam-Noord verder naar het noorden, de polder in. Handig: op de begane grond van de Loodstoren is een afgesloten fietsenstalling. De Noord-Zuidlijn zorgt voor een goede bereikbaarheid van de rest van de stad met het OV kun je vanaf Amsterdam Centraal de rest van het land in. Of een weekendje naar Berlijn, natuurlijk.

Huurprijs

€ 275,- per m2 per jaar.

Opleveringsniveau

Casco nieuwbouw. Tijdens de nieuwbouw zijn de volgende voorzieningen aangebracht in het gehuurde:
- Watermeter;
- Aansluiting stadsverwarming;
- 2 ventilatiekanalen doorgevoerd naar het dak;
- Een put waar huurder een vetvang met pomp in kan plaatsen;
- 2 aansluitingen op riool;
- Meterkast inclusief invoerbuizen t.b.v. elektra/telecom/data. Groepenkast 10 groepen, KPN telefoonaansluiting en Ziggo glasvezelaansluiting.

Servicekosten

In nader overleg. Het uitgangspunt is dat de servicekosten worden beperkt en dat huurder zelf zorg draagt voor een aansluiting voor gas, water en elektra.

Huurovereenkomst

Conform meest recent model ROZ-huurovereenkomst en algemene voorwaarden.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over deze horecaruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Melkdistelstraat 94 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van deze horecaruimte inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 275 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Horeca
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Na 2011

Oppervlakten

Oppervlakte
140 m²
Bedrijfshal oppervlak
140 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Melkdistelstraat 94

€ 275 /m²/jaar