Brouwersgracht 202 -sout 1013 HD Amsterdam

€ 550.000 k.k.

Omschrijving

Aan een van de bekendste en mooiste grachten van Amsterdam, gelegen op een fantastische locatie bieden wij dit unieke bedrijfspand aan van circa 200m2, gelegen in het souterrain van pakhuis "Spitsbergen".

Het heeft karakteristieke elementen waaronder een mooie stenen vloer en een balkenplafond. Voorbij de ingang is er een brede trap met 3 treden, waarna je de gehele ruimte bereikt. De ruimte is goed in te delen en voor meerdere doeleinden geschikt. Aan de achterzijde is nog de beschikking over een grote opslagruimte en aparte keuken. Tevens is er een toilettengroep. Het gebruikersrecht omvat ook het erf aan de achterzijde van het pakhuis.

De ruimte heeft achterstallig onderhoud echter de basis is fantastisch en op een bijzondere locatie.

De bedrijfsruimte maakt onderdeel uit van een levendige VVE. De maandelijkse bijdrage is € 97,72 per maand. De kaspositie van de V.v.E. is positief. Er loopt een abonnement bij Monumentenwacht die de staat van het pand monitort.

De voor- en achterpui van het gehele pand is uitstekend onderhouden.
Kadastrale informatie Gemeente Amsterdam, sectie L, nummers 8019-A1 & 8019-A10
Het pand betreft een Rijksmonument.

Bijzonderheden: Koper aanvaardt het gekochte bij levering uitdrukkelijk in de staat waarin het zich alsdan bevindt met alle eventuele kenbare gebreken, aanvaardt hij de omstandigheden met betrekking tot de constructie, de gebruikte materialen, waaronder eventueel asbest, de aanwezigheid van olietanks, eventuele bodemverontreiniging, de toestand van de technische installaties en dergelijke. Bij aanvaarding van het verkochte verklaart de koper ter zake van vorenbedoelde staat geen vorderingen te kunnen doen gelden op verkoper alsmede verkoper te vrijwaren van alle aanspraken van derden betreffende (eventuele) gebreken van het verkochte.
Heftige regenval kan soms leiden tot lekkage door de vloer en de lichthof van de bovenliggende appartementen. Lekkage Lichthof is onder de aandacht van de VVE.
De elektrische installatie is verouderd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 550.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
215 m²
Bedrijfshal oppervlak
215 m²
Perceel
215 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Brouwersgracht 202 -sout

€ 550.000 k.k.