tt. Vasumweg 264 1033 SJ Amsterdam

€ 1.425 /mnd

Omschrijving

Te Huur!

Multifunctionele bedrijfsruimte in het ruim opgezette en recent ontwikkelde bedrijventerrein "Cornelis Douwes" in Amsterdam Noord, op een steenworp afstand van het Coentunnelcircuit en het IJ, aan de Processorstraat en de tt Vasumweg. In dit enorm in ontwikkeling zijnde gebied bevinden zich onder andere zeer veel toonaangevende media-bedrijven zoals IDTV, MTV, diverse reclamebureau's en allerlei hippe horecagelegenheden zoals onder andere de IJkantine, Loetje aan het IJ, Pllek en het Noorderlicht. Kortom een gezond, hip en gezellig ondernemingsklimaat, THE PLACE TO BE.

Het complex is vormgegeven als een middeleeuwse Burcht met parkeerplaatsen op het afsluitbare binnenterrein. Het automatische toegangshek ("de slotbrug") is 's nachts afgesloten maar de huurder krijgt natuurlijk een 'sleutel'.

De unit bestaat uit een begane grond met overhead-deur en een eerste verdieping. Er is parkeerruimte direct voor de deur en een naastgelegen plek. De begane grondvloer (beton) heeft een max vloerbelasting van circa 1.500 kg/m2.
De hoogte van de begane grond verdieping is circa 3.75 meter hoog.

Het dak van de gemeenschappelijke binnenruimte is gedeeltelijk open en voorzien van lichtstraten voor maximale daglicht toetreding.

Indeling
Begane grond: entree, hal met meterkast, trapopgang naar verdieping en toegang tot de bedrijfsruimte met elektrisch bedienbare overhead sectionaaldeur en een toiletruimte met fontein.
Eerste verdieping: Open kantoorruimte met tapijt, kabelgoten, driekwart open scheidingswand. Airco en cv ketel. Vergaderruimte aan de achterzijde met pantry.

Een buitenkans!

Huurprijs € 1425,- p. m. exclusief B.T.W.
Servicekosten € 75,- p. m. inclusief B.T.W. (inclusief. voorschot stroomkosten)
Waarborg 3 maal de kale huur.

Disclaimer:
De foto's, tekeningen, plattegronden en impressies zijn enkel bedoeld voor uitnodiging verhuur, hieraan kunnen geen rechten worden ontleent.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.425 per maand
Servicekosten
€ 75 per maand
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Bedrijfshal oppervlak
130 m²

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

tt. Vasumweg 264

€ 1.425 /mnd