Scannerstraat 29 1033 RV Amsterdam

€ 6.000 /mnd

Omschrijving

Op geweldige locatie, zichtbaar vanaf de Klaprozenweg met een korte verbinding naar de A-10 en A-8 en aansluiting op de IJ-tunnel naar het Centrum van Amsterdam.
Openbaar vervoer op loopafstand, bus met verbinding naar Metro Noord-Zuid, Pontverbinding naar Centraal Station.
Dynamische omgeving, de gemengde invulling van het NDSM-terrein met diverse horeca, winkels, kunstenaars en andere creatieven, scholen, kantoren en bedrijven zorgt voor een heerlijk werkklimaat. De woonbestemming krijgt een groeiende invulling waardoor een levendige stadswijk ontstaat.

Het pand aan de Scannerstraat geeft een unieke combinatie van kantoor en bedrijfsruimten De overheaddeur aan de Scannerstraat geeft toegang tot een bedrijfsruimte bestaande uit 205 m2 op de begane grond met een de achterzijde, ongeveer halverwege, een entresol van 105 m2 met toegang tot de kantine ruimte van de kantoren op de eerste etage. De ruimte heeft aan de voorzijde dus een ruime vrije hoogte welke aan de achterzijde wordt beperkt door de entresol. de entresol staat met een vaste trap in verbinding met de ruimte op de begane grond.
Voor de kantoren is een afzonderlijke ingang met een ruime trapopgang naar de eerste etage. Op de eerste etage is totaal
265 m2 kantoorruimte, momenteel verdeel over een drietal zelfstandige ruimten, een kantineruimte met keukenopstelling en de toiletgroep.
Op de begane grond is de L-vormige ruimte onder de kantoren en achter de entree op diverse wijzen te gebruiken, de ruimte kan toegevoegd worden aan de kantoorruimte maar ook aan de aangrenzende bedrijfsruimte of ondersteunend zijn aan de functie in de bedrijfsruimte. Totaal is dit 225 m2 met keukenopstelling, toiletgroep en magazijn ruimte.
Al met al een multifunctionele ruimte.
Totaal bedrijfsruimte begane grond 435 m2, op de etage 105 m2
Kantoorruimte op de etage 265 m2.

Het geheel is direct beschikbaar.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle huishoudens (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS)

Huurtermijn
In overleg

Betalingen
Huur, servicekosten en BTW per kwartaal vooruit

Zekerheidstelling
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en BTW.

B.T.W.
Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90 % met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken, zoals gehanteerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerend goed (NVM).

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 6.000 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
805 m² (in units vanaf 540 m²)
Bedrijfshal oppervlak
540 m²
Kantoor oppervlak
265 m²
Vrije overspanning
10 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Scannerstraat 29

€ 6.000 /mnd