tt. Vasumweg 114 1033 SH Amsterdam

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Op het Cornelis Douwesterrein, grenzend aan de NDSM-Werf, ligt deze representatieve bedrijfshal met kantoren. Zowel de bedrijfshal als de kantoren zijn recent gerenoveerd door de huidige huurder. De locatie is uitstekend geschikt voor productie, distributie, showroomgebruik inclusief kantoren. In de directe omgeving bevinden zich diverse hoogwaardige bedrijven waaronder HEMA, Denham en Loetje aan 't IJ.

LOCATIE
Amsterdam-Noord is hip and happening: het stadsdeel bruist van de nieuwe initiatieven en ontwikkelingen. Een nieuwe hotspot in de stad waar ook het filmmuseum EYE is gevestigd en waar de oude Shell-toren, onder de naam A’DAM, is getransformeerd tot een icoon met internationale allure. Een multifunctioneel gebouw met een hotel, een draaiend restaurant het 360 graden view, kantoren en clubs. Op tachtig meter hoogte biedt de skybar met panoramadak een adembenemend uitzicht op de hele stad. Echt een publiekstrekker. Niet gek dat Noord een grote aantrekkingskracht heeft op jonge professionals en mensen die op zoek zijn naar een uitdagende woon- en werkomgeving. Veel creatieve bedrijven vestigen zich hier en op oude bedrijventerreinen verrijzen hoogwaardige woningen. Noord krijgt hierdoor een nieuw elan en verandert van kleur.

BEREIKBAARHEID
Het object ligt op enkele minuten rijafstand vanaf A10. Via de Cornelis Douwesweg is de afslag S118 binnen enkele minuten bereikbaar. Op 1 km van de onderhavige locatie ligt de IJ-kantine. Vanaf de IJ-kantine gaat een pont (GVB) van- en naar het Centraal Station Amsterdam. Binnen het kwartier fietsen kun je de halte Noorderpark van de Noord-Zuidlijn bereiken.

OPPERVLAKTE
- Begane grond bedrijfshal/kantoren: ca. 1.391 m²
- Eerste verdieping kantoren: ca. 280 m²
- Tweede verdieping kantoren: ca. 196 m²

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt casco verhuurd. Het huidige inbouwpakket zal "om niet" worden overgedragen aan een opvolgend huurder en is onder meer voorzien van:
Bedrijfshal
- gevlinderde betonvloer;
- vrije hoogte variërend van ca. 6,20 tot 9,10 meter;
- gasheaters;
- 2 lichtstraten;
- toiletgroep;
- 2 overheaddeuren.

Kantoren
- systeemplafonds met verlichtingsarmaturen;
- diverse scheidingswanden (deels glas);
- vloerbedekking;
- kabelgoten met elektra en databekabeling;
- diverse airco (split) units;
- c.v.-installatie met radiatoren;
- 2 toiletten;
- diverse pantry's.

PARKEREN
Het object beschikt over 12 parkeerplaatsen, waarvan 2 voorzien van een laadpaal. Vrij parkeren is mogelijk langs de openbare weg.

HUURPRIJS
De huurprijs bedraagt € 195.000,- per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

ENERGIELABEL
De kantoren beschikken over een energielabel A.

AANVAARDING
In nader overleg.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.867 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.391 m²
Kantoor oppervlak
476 m²
Vrije hoogte
6,5 m

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A 0,80

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
12 niet-overdekte parkeerplaatsen

Omgeving

Noordelijke IJ-oevers West, Amsterdam

Ontdek locaties in de buurt

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

tt. Vasumweg 114

Huurprijs op aanvraag