Cruquiusweg 98 E 1019 AJ Amsterdam

€ 42.000 /jr

Omschrijving

MODERNE BEDRIJFSRUIMTE MET KANTOORRUIMTE VAN CIRCA 239 M2 (NEN2580) TE HUUR. GELEGEN OP HET CRUQUIUS-EILAND IN AMSTERDAM-OOST MET TWEE PARKEERPLAATSEN.

Locatie/Omgeving
Het object is centraal gelegen aan de Cruquiusweg, op het Cruquius-eiland in Amsterdam. Het bedrijventerrein is recent ontwikkeld, heeft een grote verscheidenheid aan ondernemers, wat zorgt voor een levendige werksfeer. Het complex kenmerkt zich door moderne architectuur met industriële uitstraling, waar het nieuwe wonen, werken en recreëren harmonieus samenkomt. Op het bedrijventerrein hebben reeds een brede groep aan (creatieve) ondernemers zich gevestigd. In de directe nabijheid zijn alle denkbare voorzieningen voor dagelijkse benodigdheden en ontspanning aanwezig.

Object:
Het object is gelegen op een modern bedrijventerrein. Middels een talud wordt de hoger gelegen etage van het complex bereikt. Bedrijfsruimte gelegen op de begane grond, maar door de bijzondere architectuur van het gebouw is dit in werkelijkheid de tweede etage. Entree tot de bedrijfsruimte middels een loopdeur of overheaddeur. Bedrijfsruimte is momenteel opgedeeld in diverse ruimtes, maar is eenvoudig aan te passen naar één open ruimte. De bedrijfsruimte kenmerkt zich door een hoge plafondhoogte en een fraai uitzicht vanuit de diverse ruimtes. De bedrijfsruimte meet in totaal 165 m² en heeft een hoog plafond van 3,60 m. De bedrijfsruimte is voorzien van een betonvloer, verlichtingsarmaturen, radiatoren, toilet, pantry en kamerindelingen. Enkele kamers zijn afgewerkt met tapijt gelegd op de betonvloer.

Middels een interne trap wordt de bovengelegen kantoorruimte bereikt. De kantoorruimte heeft tevens een eigen entree aan de achterzijde en zou afzonderlijk in gebruik genomen of onderverhuurd kunnen worden. De kantoorruimte is modern en biedt een dynamisch uitzicht over het Cruquius-eiland en het water van het Lozingskanaal. Momenteel is de kantoorruimte één grote open ruimte, maar via kamerindelers eenvoudig op te delen in meerdere kleinere kantoorkamers. Tevens zijn er aansluitingen aanwezig om op deze etage een extra pantry aan te brengen. Kantoorruimte meet circa 74 m² en is voorzien van vloerafwerking, verwarming, toilet, verlichtingsarmaturen, en te openen ramen.

Tot het gehuurde behoren tevens 2 parkeerplaatsen, welke additioneel gehuurd kunnen worden. Extra parkeermogelijkheden zijn mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem.

Opleveringsniveau:
Onder meer voorzien van
- Overheaddeur;
- Diverse vloerafwerkingen;
- Installatie ten behoefte van verwarming;
- Verlichtingsarmaturen;
- Sanitaire ruimte;
- Pantry;
- Diverse kamerindelingen in de bedrijfsruimte.

Verhuurder is bereid het opleveringsniveau in overleg met huurder eventueel verder te optimaliseren.

Oppervlaktes (gemeten conform NEN2580):
Bedrijfsruimte - 165 m²
Kantoorruimte - 74 m²
Totaal - 239 m²
Vrije hoogte bedrijfsruimte - 3.60 m
Overspanning overheaddeur - 3.10 m

Bereikbaarheid:
Het object is gelegen aan de Cruquiusweg, op het Cruquius-eiland in Amsterdam. De ligging is zeer centraal tegenover het centrum van Amsterdam en de diverse uitvalswegen. Vanaf de Ringweg A10 is via afslag S114 de Cruquiusweg binnen 7 minuten rijden te bereiken. Middels openbaar vervoer is het object ook goed te bereiken doormiddels van diverse (streek)bussen.

Bestemming:
- Enkelbestemming bedrijf-3
Voor nadere specificaties omtrent het bestemmingsplan en toegestane bedrijfsfuncties verwijzen wij u graag naar per jaar:
€ 42.000,-- per jaar, exclusief BTW, exclusief parkeerplaatsen.
Parkeerplaatsen € 1.250,-- per jaar, per stuk, exclusief BTW.

Servicekosten:
Het gehuurde maakt onderdeel uit van een Vereniging van Eigenaren, kosten met betrekking tot de nutsvoorzieningen en terreinonderhoud worden doorbelast aan huurder. De servicekosten zijn op basis van nacalculatie.

Servicekosten algemeen - € 76,-- per maand.
Voorschot elektra - € 170,-- per maand.

Huurder is zelf verantwoordelijk voor het afsluiten van een contract ten behoeve van internet en telefonie.

Huurprijsindexatie:
Jaarlijks op basis van de consumentenprijsindex, reeks alle huishoudens (2015 = 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

Huurtermijn:
Bij voorkeur 5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Zekerheidsstelling:
Waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur.

Huurovereenkomst:
Het meest recente ROZ model huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, aangevuld met verhuurder specifieke aanvullende bepalingen.

Aanvaarding:
In overleg.

Voorbehoud:
Goedkeuring van de eigenaar/opdrachtgever.

Bijzonderheden:
- Twee afzonderlijke entrees;
- Aanzienlijke verdiepingshoogte;
- Royale hoeveelheid daglichttoetreding;
- Multifunctioneel;
- Creatieve moderne uitstraling;
- Slagbomen en beveiligingscamera’s op het bedrijventerrein;
- Het complex wordt professioneel beheerd;
- Op de begane grond is een gezamenlijke afvalinzamelingsruimte;
- Een overeenkomst kan pas tot stand komen na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van de eigenaren / verhuurder van het pand.
- Huurder dient legitimatie, inschrijving KvK en huidige vestiging en woon- of verblijfplaats op te geven. Verhuurder kan documenten vragen waaruit de financiële positie van een huurder blijkt.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 42.000 per jaar
Servicekosten
€ 246 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
239 m² (in units vanaf 165 m²)
Bedrijfshal oppervlak
239 m²
Vrije hoogte
3,6 m
Draagvermogen
1.000 kg/m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark, winkelcentrum en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Cruquiusweg 98 E

€ 42.000 /jr