Transformatorweg 39 1014 AJ Amsterdam

€ 9.500 /mnd

Omschrijving

Op een UITSTEKEND BEREIKBARE zichtlocatie DIRECT BESCHIKBAAR PLUG EN PLAY nabij treinstation Sloterdijk en de op- en afrit van de Ring A10 West, bieden wij een representatieve en MULTIFUNCTIONELE casco BEDRIJFS-/ WERKPLAATSRUIMTE van circa 915,4 m², met afgesloten buiten-/ parkeerterrein TE HUUR aan.

Algemeen
Het object was tot voor kort in gebruik als service- en verkoopcenter van Opel en het beschikbare deel kent derhalve uitstekende gebruiksmogelijkheden voor een productie- en/of magazijnruimte met (afgesloten) parkeerterrein voor ca. 20-25 auto’s.
In de directe omgeving bevinden zich diverse faciliteiten waaronder het Ibis hotel, verschillende eetgelegenheden en zijn verschillende nationale en internationale bedrijven gevestigd waaronder Dell, Netflix, VodafoneZiggo en de Telegraaf.

Oppervlakte:
De totale oppervlakte van het object bedraagt ca. 1.757 m² bedrijfsruimte, waarvan op dit moment nog beschikbaar is:
Bedrijfsruimte/werkplaats (begane grond): ca. 915,4 m², incl. ca. 15-20 parkeerplaatsen.

Voorzieningen/ installaties:
Het object wordt casco verhuurd en is onder meer voorzien van de volgende voorzieningen/installaties welke om niet ter beschikking worden gesteld:
Bedrijfsruimte/werkplaats
- vrije hoogte bedrijfsruimte ca. 4,45 meter;
- remmenbank;
- vloeistofdichte vloer;
- verwarming door middel van heater;
- lichtstraat;
- verlichtingsarmaturen;
- 5 elektrisch bedienbare overheaddeuren;
- krachtstroomaansluiting;
- diverse opslagruimtes, kleedkamer, toiletten en kantine.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan “Sloterdijk I” d.d. 03-07-2013 kent het object de enkelbestemming ‘Bedrijf’ en is toegestaan:
- bedrijven die vallen in categorie 1 tot en met 3.2 van de van deze regels deel uitmakende Staat van Inrichtingen.

met de daarbij behorende:
- kantoor -en andere vergelijkbare nevenruimten;
- bergingen en andere nevenruimten;
- laad- en losvoorzieningen;
- groenvoorzieningen;
- parkeervoorzieningen.

Voor de meest actuele stand van zaken en/of meer informatie verwijzen wij u graag naar de afdeling Ruimtelijke Ordening van de gemeente Amsterdam.

Bereikbaarheid:
Het gebouw is zeer goed gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Om de hoek bevindt zich de op- en afrit van de A10. Vanaf hier zijn op korte rijafstand de A2, A4, A5, A10 noord en de A8 zeer snel bereikbaar. Zo bent u bijvoorbeeld binnen ca. 15 minuten op Schiphol en binnen ca. 10 minuten midden in Amsterdam.

Per openbaar vervoer:
Door de ligging van het gebouw nabij Station Amsterdam Sloterdijk is de bereikbaarheid met het openbaar vervoer goed. Station Amsterdam Sloterdijk biedt directe trein verbindingen met o.a. Amsterdam Centraal, Rotterdam Centraal, Den Haag Centraal, Utrecht Centraal, Nijmegen en Eindhoven Centraal. Daarnaast vertrekken vanaf Station Sloterdijk diverse bussen, trams en metro.

Parkeergelegenheid:
Het object beschikt over een bijzonder royaal buitenterrein met ruim voldoende parkeergelegenheid: ca. 20-25 plaatsen.

Huurtermijn:
Het betreft een tijdelijke verhuur, maximaal 2 jaar.

Opzegtermijn:
In overleg.

Contract:
Verhuurders model op basis van de standaard overeenkomst met bijbehorende algemene bepalingen zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (model 2015) aangevuld met het recht om bepalingen en bijzondere voorwaarden te kunnen wijzigen of toe te voegen.

Huurprijsindexering:
De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd. Wijziging van de huurprijs vindt plaats op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau van de Statistiek.

Bankgarantie/waarborgsom:
Huurder zal uiterlijk per datum sleuteloverdracht c.q. huuringangsdatum een bankgarantie conform standaard model ROZ stellen, dan wel een waarborgsom voldoen ter grootte van minimaal 3 maanden huurverplichting incl. BTW.

BTW:
Alle genoemde prijzen zijn exclusief te betalen BTW. Verhuurder is bij vastgestelde huurprijs er van uitgegaan dat deze met BTW wordt belast. Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties zal verrichten. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Servicekosten:
Niet van toepassing.
Huurder draagt zelf zorg voor contracten met nutsleveranciers en het onderhoud van de eventueel aanwezige technische installaties.

Huurbetalingen per:
Betalingen per kwartaal bij vooruitbetaling.

Oplevering:
Oplevering en aanvaarding in overleg, kan snel.

Energielabel gebouw:
Het gehuurde beschikt over een EPA-certificaat labelklasse: A.

Bijzonderheden:
Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

De oppervlakte is met grootst mogelijke zorgvuldigheid gemeten, maar biedt geen garantie en er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Goedkeuring eigenaar/verhuurder voorbehouden.

Voor vragen, nadere informatie en/of een afspraak tot bezichtiging kunt u contact opnemen met Brockhoff Bedrijfsmakelaars: 020-5437373.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 9.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 14.600 per maand
Aangeboden sinds
3 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Verhard buitenterrein
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1959

Oppervlakten

Oppervlakte
915 m²
Bedrijfshal oppervlak
915 m²
Vrije hoogte
4,5 m
Perceel
2.004 m²

Indeling

Voorzieningen
Mechanische ventilatie, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
A 0,74

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
30 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Transformatorweg 39

€ 9.500 /mnd