Revaleiland 404 1014 ZG Amsterdam

€ 245 /m²/jaar

Omschrijving

De commerciële ruimte gelegen op de begane grond van de nieuwbouwontwikkeling ‘Nieuw Amsterdams Wonen’ (NAW).

NAW is gelegen op het duurzame Revaleiland in de Houthaven, nabij het IJ. De Houthaven is één van de nieuwbouw hotspots van Amsterdam, vanwege de ligging aan het water, vlakbij het centrum van Amsterdam en het Westerpark. Houthaven wordt milieuvriendelijk en 100% klimaatneutraal gebouwd met extra aandacht voor energie- en materiaalgebruik. Dit heeft geresulteerd in een energielabel A++++ voor de commerciële ruimte.

Het complex NAW is gebouwd in carré vorm, in de stijl van de Amsterdamse School. Boven de commerciële ruimte zijn vier woonlagen met in totaal 93 woningen gerealiseerd. Onder het gebouw bevindt zich een parkeergarage met in totaal 93 parkeerplaatsen.

De commerciële ruimte is circa 215 m² groot en heeft een industriële, loftachtige uitstraling. De ruimte heeft een vrije hoogte van ruim 4 meter en beschikt over grote raampartijen met een eigen entree op straatniveau.

Conform het vigerende bestemmingsplan De Houthaven 2013 is de bestemming van het object “Gemend - 4”. De voor “Gemengd - 4” aangewezen gronden zijn onder andere bestemd voor bedrijven inclusief ondergeschikte detailhandel, consumentverzorgende dienstverlening, kantoor en maatschappelijke voorzieningen. Met betrekking tot de bestemming bedrijven geldt dat voornamelijk creatieve functies zijn toegestaan. Horeca is niet toegestaan.

Verhuurbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is circa 215 m² commerciële ruimte beschikbaar, gelegen op de begane grond.

Parkeren
Er zijn 2 parkeerplaatsen beschikbaar gelegen in de parkeergarage onder het gebouw.

Huurprijs
De huurprijs bedraagt € 245,- per m² per jaar, te vermeerderen met BTW.

Bereikbaarheid
Per auto
Vanaf de snelweg A10 West, afslag S102 Sloterdijk/Teleport, de Transformatorweg/Spaarndammerdijk (S101) en de Archangelweg wordt de locatie binnen 10 minuten vanaf het rijkswegennet bereikt. Ook de binnenstad wordt via de Spaarndammerdijk/Tasmanstraat en Houtmankade/ Nassaukade (S-100) snel bereikt.

Per OV
Het object is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Op circa 5 minuten loopafstand van het object is een bushalte gelegen, vanwaar diverse buslijnen vertrekken naar ondermeer het Centraal Station.

Servicekosten
P.M.

Indexering
Jaarlijks, op basis van de consumentenprijsindex (CPI) 2015=100, reeks alle huishoudens, zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Opleveringsniveau
Het object wordt aangeboden in de huidige, casco staat. In het object is een aansluiting aanwezig op de riolering, water, elektra en de stadsverwarming.

Energielabel
Het gebouw beschikt over een energielabel A++++.

Opzegtermijn
Tenminste 12 maanden voor het einde van een huurtermijn.
Huurtermijn
Tenminste 5 jaar.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen een bedrag ter grootte van 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Zekerheidsteliing
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van tenminste 3 maanden huur en servicekosten, beide bedragen te vermeerderen met BTW.

Opleveringsdatum
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 245 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte, sportinstelling, praktijkruimte en winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
215 m²
Bedrijfshal oppervlak
215 m²

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Revaleiland 404

€ 245 /m²/jaar