Gedeputeerde Laanweg 41 a 1619 PB Andijk

€ 138.500 v.o.n.

Omschrijving

Bedrijfsverzamelgebouw FRUITZICHT wordt op dit moment gerealiseerd (oplevering verwacht begin september 2020) en biedt totaal 20 duurzame multifunctionele bedrijfsunits, waarvan 14 bedrijfsunits en 6 camper- opslagunits. Er zijn nog een unit vrij, UNIT 9 Perenboom. Deze unit heeft een BVO van circa 130 m² met een nuttige vloerbelasting van circa 1500 kg/m². Aan de voorzijde een overheaddeur van circa 4,0 x 4,0 meter en een aparte loopdeur. Deze units zijn bijzonder gunstig gelegen aan de zuid-west zijde van het gebouw en hebben een eigen voorterrein/parkeerterrein van circa 30 m². Het overige omliggende terrein van circa 2500 m² wordt mandelig uitgegeven waarvoor een beheersvereniging zal worden opgericht t.b.v. het onderhoud.

Fruitzicht wordt ruim opgezet waarbij de units koppelbaar zijn, hierdoor kan een nog grotere oppervlakte worden gerealiseerd. Het is optioneel mogelijk om de bedrijfsunits te voorzien van een verdiepingsvloer welke ingericht kan worden als kantoor, bedrijfskantine of opslag. Iedere unit beschikt over eigen voorterrein/parkeerterrein voor tenminste 1 parkeerplaats, waarbij de terreingrootte per unit verschilt. Is de huidige plattegrond of indeling niet naar wens of een grotere unit nodig? Er zijn diverse combinaties mogelijk.

Fruitzicht heeft een goede bereikbaarheid en ligt gunstig aan de rand van het bedrijventerrein. Door de snel bereikbare en vernieuwde N307 ligt verkeersader A7 op slechts 15 autominuten.

De vigerende bestemming op deze locatie is "Bedrijventerrein", vastgesteld door de gemeente Medemblik op 04-07-2013. Het is mogelijk voor bedrijven tot en met categorie 1 en 2 zich hier te vestigen.

De koper is zelf verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld een milieuvergunning.

De volgende units zijn nog beschikbaar en prijzen zijn vrij op naam, exclusief BTW:
Unit 9 Perenboom 131 m² BVO  €. 138.500,-- (ONDER OPTIE)

Er is een uitgebreide brochure aanwezig welke is op te vragen bij ons kantoor, alsmede de lijst van bedrijfscategorieën en bedrijfsactiviteiten.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 138.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
130 m²
Bedrijfshal oppervlak
130 m²
Terrein oppervlak
2.500 m²
Draagvermogen
1.500 kg/m²
Perceel
7.125 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Gedeputeerde Laanweg 41 a

€ 138.500 v.o.n.