Dijkweg 168 1619 HK Andijk

€ 675.000 k.k.

Omschrijving

IN PRIJS VERLAAGD is dit imposante kerkgebouw als perfecte basis voor eindeloos veel mogelijkheden. Met het behoud van originele details is de voormalige kerk gerestaureerd en ingericht naar nu met een open karakter. Representatief werken? Perfecte locatie. Wonen en werken combineren? Dat kan hier. Liever riant en groots wonen? Geen probleem. Kangoeroe wonen of dubbel bewonen? Het is hier te realiseren.

Opvallend is de sfeer in het gebouw, door het prachtige glas-in-lood, de natuurstenen vloer en details van weleer ademt de kerk rust en ruimte. Heden ten dage in gebruik als Audio Chapel maar door definitieve bedrijfsverplaatsing in de verkoop. Op de parterre een riante open entree, een keuken en diverse ruimtes welke zijn ingericht als kantoortuin. Uiteraard ook prima in te richten als woon-, verblijf-, of slaapkamers. Achter het kerkgebouw een ruime, inpandig bereikbare garage voorzien van kanteldeur en eigen stoppenkast met krachtstroomvoorziening. De bovenverdieping is geheel open en voorzien van een prachtige houten boogconstructie en een voormalige Consistoriekamer met bergruimte, indrukwekkend en wat een mogelijkheden liggen hier.

Om te kunnen wonen zijn alle facetten aanwezig waarbij enkel de aanleg van een badkamer wenselijk is. Er is een ruime voortuin aanwezig maar zoekt u meer privé? Dan is een heerlijke achtertuin op het zuiden te realiseren door het verwijderen van de achterste berging en garage.

MOGELIJKHEDEN
-Werken
-Wonen en werken/hobby
-Projectontwikkeling
-Kangoeroe wonen
-Dubbele bewoning

BIJZONDERHEDEN
-Bouwjaar kerk 1863
-Bouwjaar deel II 1905
-Restauratie 2003
-Inhoud 3260 m³
-Vloeroppervlakte 934 m²
-Verhuurbare vloeroppervlakte 856 m²
-Perceeloppervlakte 701 m²
-Alarminstallatie aanwezig
-Auto-oplaadpunt aanwezig

BESTEMMING
Het object heeft thans een bedrijfsbestemming. De mogelijkheid is opgenomen om de bestemming onder voorwaarden te wijzigen naar een woonbestemming.

LIGGING
Andijk is een langgerekt lintdorp aan het IJsselmeer wat, mede door de vernieuwde N307, goed en snel bereikbaar is vanuit de randstad (Hoorn 15 minuten/Amsterdam 45 minuten). Bijzonder is de ligging aan de dijk met daarachter direct het IJsselmeer. Andijk biedt voldoende voorzieningen en omliggende dorpen en (haven)steden voorzien in extra behoeftes.

Enthousiast geraakt en is dit wellicht hét object waar u uw droom kunt realiseren? U bent van harte welkom om deze kerk persoonlijk te komen bekijken en ervaren.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 675.000 kosten koper
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 795.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1863

Oppervlakten

Oppervlakte
1.434 m²
Bedrijfshal oppervlak
934 m²
Kantoor oppervlak
500 m²
Perceel
701 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Dijkweg 168

€ 675.000 k.k.