Handelsweg 21 M 1619 BJ Andijk

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

In het onlangs gerealiseerde bedrijfsverzamelgebouw HANDELSWEG 21 bieden wij te huur aan de Handelsweg 21M (unit 4) te Andijk.

Deze unit heeft een BVO van 174 m² met een afmeting van 5,80 x 15,00 meter en heeft een volledige verdiepingsvloer, inclusief trap en balustrade, welke als kantoor, bedrijfskantine of opslag kan worden ingericht.

De unit is voorzien van een loopdeur en geïsoleerde elektrisch overheaddeur. Energiezuinige LED verlichting in de unit zorg voor een adequaat verlichte werkvloer. Ruim voldoende wandcontactdozen, een 400 volt aansluiting en een internetaansluiting zijn ook aanwezig.

De begane grondvloer is voorzien van een 2 componentencoating en verder is de unit voorzien van een toilet, keuken en een uitstort gootsteen.

Buitenterrein
Het omliggende terrein wordt mandelig uitgegeven en hier is een beheersvereniging voor opgericht waarbij regels worden opgesteld voor het gezamenlijk onderhoud en gebruik.

Parkeren
Er is gelegenheid om te parkeren op het terrein. Parkeerplaatsen zijn gelegen aan de buitenzijde van de linker- en rechterzijde van het perceel op het mandelig uit te geven terrein.

De unit heeft een goede bereikbaarheid. Door de vernieuwde N307 ligt verkeersader A7 op slechts 15 autominuten.

De vigerende bestemming op deze locatie is "Bedrijventerrein", vastgesteld door de gemeente Medemblik op 04-07-2013. Het is mogelijk voor bedrijven tot en met categorie 3.2 zich hier te vestigen.

Het op termijn kopen van de bedrijfstunit is bespreekbaar.

De huurder is zelf verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering benodigde vergunningen, zoals bijvoorbeeld een milieuvergunning. En een lijst van bedrijfscategorieën en bedrijfsactiviteiten is op te vragen bij ons Kwantes Makelaardij.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Aangeboden sinds
6 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m²
Bedrijfshal oppervlak
174 m²
Perceel
87 m²

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren en betonvloer

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Handelsweg 21 M

Huurprijs op aanvraag