Ordermolenweg 146 7312 SM Apeldoorn

Prijs op aanvraag Veiling

Omschrijving

VEILINGINFORMATIE

Openbare veiling (‘executoriale Verkoping, ex art. 3:268 jo 3:254 BW’)

De openbare veiling vindt plaats op dinsdag 27 oktober 2020, ’s ochtends vanaf 10.30 uur, online (bij inzet en afslag) via BOG-Auctions, ten overstaan één van de notarissen verbonden aan DLA Piper Nederland N.V.

Op de veiling (en onderhandse biedingen) zijn van toepassing de Algemene veilingvoorwaarden met internetbieden 2015 (“AVVI 2015”) en bijzondere veilingvoorwaarden, welke (concept) voorwaarden opvraagbaar zijn bij de notaris en gepubliceerd worden op de website van BOG-Auctions.

Onderhands bieden
Potentiële kopers kunnen een onderhandse bieding op het registergoed uitbrengen. De bieding dient uiterlijk 14 dagen vóór datum van openbare veiling (uiterlijk 12 oktober 2020 om 23:59), schriftelijk en onvoorwaardelijk, aan de veilingnotaris te worden gericht (DLA Piper Nederland N.V. t.a.v. mvr. Feliz Coll, Amstelveenseweg 638, te Amsterdam (1081 JJ), of per email:

Gebruik hiervoor het biedformulier onderhandse biedingen zoals te vinden op de website van BOG-Auctions.

Biedingen zullen worden behandeld overeenkomstig het bepaalde in artikel 3:268 BW, zonder dat de executant gehouden is op een bieding in te gaan.

Bezichtigen
Vooralsnog zijn er geen bezichtigingsmogelijkheden/kijkmoment mogelijk. Indien er toch mogelijkheden zijn zal dit tijdig kenbaar worden gemaakt. Ook kunt u contact opnemen met Rodenburg Makelaars om op de hoogte gehouden te worden hiervan.

Inzetpremie
De inzetpremie (plok) voor het registergoed bedraagt 1% van de koopsom en wordt in rekening gebracht bij de koper. Lees verder de op de veiling van toepassing zijnde veilingvoorwaarden voor de exacte regeling.

Gunning
De verkoper behoudt zich het recht voor het registergoed niet te gunnen en zal zich hierover uiterlijk de vijfde werkdag na de veilingperiode vóór 17.00 uur uitspreken.

Veilingkosten
De veilingkosten inclusief BTW zullen voor zover mogelijk worden gespecificeerd in het kostenoverzicht dat zal worden gepubliceerd op de website van BOG-Auctions.

Overdrachtsbelasting
Ter zake van de verkrijging van het verkochte zal door koper 6% overdrachtsbelasting verschuldigd zijn.

Garanties
Verkoper geeft geen enkele garantie en aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid omtrent datgene dat hij terzake het registergoed meedeelt, dan wel heeft meegedeeld of waarvan mededeling achterwege blijft.

OBJECTINFORMATIE

Omschrijving
Het betreft een manege bestaande uit een stallencomplex met ca. 20 plaatsen, kantine en rijhal met overkapping. Op het buitenterrein bevindt zich een rijbak, stapmolen en weilanden.

Locatie
Het is gelegen aan de rand van Apeldoorn nabij het Orderbos. Het is een groene omgeving met aan de noord en zuid zijde een woonhuis. Ten westen van het object bevindt zich een sportvereniging. Het geheel is gelegen in een bosrijke omgeving. Op ca. 400 meter van het object bevindt zich een wijkwinkelcentrum met diverse voorzieningen.

Kadaster
Gemeente Hoog Soeren, sectie W, nummer 232, groot 23.521 m²

Voor meer informatie over het registergoed en de veiling verwijzen wij u naar de brochure en de website van BOG-Auctions.

Kenmerken

Veiling

Prijs
Prijs op aanvraag
Veilingdatum
Dinsdag 27 oktober 2020

Overdracht

Aangeboden sinds
14 september 2020
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1990

Oppervlakten

Oppervlakte
1.281 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.281 m²
Perceel
23.521 m² (in units vanaf 1.281 m²)

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk en landelijk gebied

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Ordermolenweg 146

Prijs op aanvraag Veiling