Paramariboweg 41 en 43 7333 PA Apeldoorn

€ 775.000 k.k.

Omschrijving

Belegging/sale and lease back

Het betreft een bedrijfsobject thans in gebruik als verkooppunt van Camera.nu. Camera.nu is een internet bedrijf met 5 fysieke verkooppunten gespecialiseerd in alles op het gebied van fotografie en film. Een van de doelstellingen van Camera.nu is expansie van het aantal verkooppunten en afstoten van het vastgoed in eigendom. Camera.nu is bereid het object van de koper te huren voor de duur van 5 jaar met 5 optiejaren voor een huurprijs van € 65.000,- per jaar exclusief BTW.

Het pand is gesitueerd op een perceel van 1.172 m² op een goede locatie op een bedrijventerrein nabij de op/en afrit van Rijksweg A1 aan de Zuidkant van Apeldoorn. Het pand is gebouwd in 1994. Er zijn 6 parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw en 8 parkeerplaatsen op het achter terrein. Het achter terrein is omheind en de inrit is voorzien van een poort. Camera.nu heeft het pand aan de binnenzijde in 2016 verbouwd voor circa € 400.000,- Bij deze verbouwing zijn onder andere de elektrische installatie, sanitair, keuken, LED verlichting, verwarming en koeling grotendeels vernieuwd. Het pand is relatief onderhoudsarm door gebruik van aluminiumkozijnen.

INDELING

Begane grond: showroom/winkelruimte met moderne toiletgroep (circa 338 m² VVO), magazijn/opslag (circa 95 m²) met een vrije hoogte van ruim 5 meter uitgevoerd met een overheaddeur. De verdieping is zowel te bereiken via de winkelruimte als via een zijentree van buitenaf. Een optionele wens van Camera.nu is de mogelijkheid voor onderverhuur van (een gedeelte) van de verdieping.

Verdieping: opgang/hal met mogelijkheid voor een zitje, kantoorruimte, vergaderpresentatieruimte, grote kantoorruimte voor meerdere werkplekken (kantoorruimte), kantine met moderne keuken voorzien van apparatuur (circa 190 m² VVO) en magazijn/ -opslagruimte (circa 175 m² VVO).
Er zal worden geopteerd voor een BWT belastte levering.

Bestemming: Enkelbestemming Bedrijventerrein - 1 (t/m bedrijfscategorie 4.1)

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 775.000 kosten koper
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1994

Oppervlakten

Oppervlakte
800 m²
Bedrijfshal oppervlak
800 m²
Perceel
1.172 m² (in units vanaf 800 m²)

Indeling

Voorzieningen
Overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 5000 m of meer en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
14 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Paramariboweg 41 en 43

€ 775.000 k.k.