Industrieweg 11 8426 AB Appelscha

€ 24.500 v.o.n.

Omschrijving

Multifunctionele bedrijfs- en opslagunits in Appelscha (fase 2 terrein)

Aan de Industrieweg in Appelscha, direct achter de brandweerkazerne, starten wij met de realisatie van 32 multifunctionele bedrijfs- en opslagunits en 19 opslagunits/garageboxen.

Gebouwen 1, 2 en 3:

Er komen 3 gebouwen met units op dit fase 2 terrein:

Gebouw 1:

groot 52,5 x 20 m1 (1.050 m2) bestaande uit 16 multifunctionele units, hoogte circa 605 cm (hier kan optioneel een verdiepingsvloer in)

- 10 stuks unit van 75 m2, (7,5 x 10 m1 bxd) nrs. 1 t/m 5 en 9 t/m 13

- 6 stuks unit van 50 m2, (5 x 10 m1 bxd) nrs. 6 t/m 8 en 14 t/m 16

Gebouw 2:

Groot 52,5 x 20 m1 (1.050 m2) bestaande uit 16 multifunctionele units, hoogte circa 605 cm (hier kan optioneel een verdiepingsvloer in)

- 10 stuks unit van 75 m2, (7,5 x 10 m1 bxd) nrs. 17 t/m 21 en 25 t/m 29

- 6 stuks unit van 50 m2, (5 x 10 m1 bxd) nrs. 22 t/m 24 en 30 t/m 32

Gebouw 3:

Groot 70 x 7 m1 (circa 490 m2) bestaande uit 19 opslagunits/garageboxen en 1 algemene ruimte, hoogte circa 350 cm

- 19 stuks unit van 24,5 m2, (3,5 x 7 m1 bxd) nrs 2 t/m 20

- 1 algemene unit, nr. 1, sanitaire voorziening en invoer water en elektra (voor gebruikers gebouw 3)

Voordelen op een rij:

• Prima ligging op een bedrijventerrein aan de rand van Appelscha
• Ruim opgezet met veel parkeerruimte, grenzend aan boswallen en weilanden
• Hoogwaardige en moderne uitstraling
• In de aanvangsfase is het samenvoegen van units mogelijk
• Verdiepingsvloer, voor extra ruimte, mogelijk bij de multifunctionele units
• Indeling units naar eigen inzicht en behoefte
• Centraal gelegen in Noord Nederland en goede ontsluiting naar N381 en N351
• Meer lokale ondernemers bij elkaar voor samenwerking
• Goede investering, prima prijs/kwaliteit verhouding, waardevast (voor ondernemers is investeringsaftrek mogelijk)
• Bij aankoop van meerdere units in 1 transactie kunnen wij een korting verlenen
• Reeds gerealiseerde units op het fase 1 terrein zijn te bezichtigen (op afspraak)

Kleinschalige bedrijvigheid:

Deze locatie is het laatste stuk terrein met (kleinschalige) industriële bestemming in Appelscha, direct gelegen achter de brandweerkazerne aan de Industrieweg in Appelscha. Alleen bedrijven in de categorie 1-2 (bedrijven) zijn toegestaan zich hier te vestigen. Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar de
Gemeente Ooststellingwerf in Oosterwolde.

De bedrijfsunits zijn multifunctioneel, dus geschikt voor vele doeleinden. Te gebruiken voor het uitoefenen van uw dagelijkse werkzaamheden, de opslag van materialen, verkoop van goederen via internet (webshophouders), als depot voor koeriersdiensten, voor stalling van campers of oldtimers of als investering voor verhuur aan derden.

Geografische ligging:

Appelscha is het recreatieve hart in Nationaal park het Drents-Friese Wold, op de grens van Friesland en Drenthe. Midden in een bosrijke omgeving en aan de rand van het Fochteloërveen gelegen wordt een hoogwaardig bedrijfsterrein van circa 6.000 m2 ontwikkeld voor de vestiging van kleinschalige bedrijvigheid. Appelscha is zeer centraal gelegen in de 3 noordelijke provincies Friesland, Drenthe en Groningen in de nabijheid van de doorgaande wegen N381, (Drachten-Emmen, vanaf Oosterwolde naar Leeuwarden inmiddels een 4 baans weg) en N351 (Oosterwolde-Emmeloord) met ontsluitingen naar de snelwegen A28 en A7.

Algemene informatie over de multifunctionele bedrijfs- en opslagunits:

Aan de Industrieweg in Appelscha (op een terrein achter de brandweerkazerne) zullen multifunctionele bedrijfsunits en opslagunits worden gerealiseerd. Deze bedrijfsunits zijn er in verschillende afmetingen, zodat er altijd een passende unit voor uw activiteiten gevonden kan worden. De afmetingen van de units variëren van 24,5 m2 tot 75 m2 vloeroppervlak. Samenvoegen van meerdere units is mogelijk.

Er kan, vooral in de beginfase, flexibiliteit worden geboden in de afmetingen van de units onderling. Alle bedrijfsunits van 50 en 75 m2 zijn ca. 6 meter hoog en er kan een verdiepingsvloer in gemaakt worden, wat zorgt voor vele extra m2. De opslagunits/garageboxen worden 3,5 meter hoog. De units worden zo compleet mogelijk casco opgeleverd. De indeling van de unit kunt u naar eigen inzicht bepalen en geheel aanpassen aan uw eigen wensen. De bedrijfsverzamelgebouwen worden gebouwd op een volledig bestraat bedrijfsterrein met
voldoende parkeervakken, wat een nette uitstraling geeft aan het geheel. Het terrein is daardoor ook prima bereikbaar voor uw relaties en toeleveranciers. Kortom een ideale locatie om uw bedrijf te gaan vestigen. Alle gevolgen van aanvullende eisen door derden, zoals gemeente, nutsbedrijven, brandweer e.d. die het gevolg zijn van wijziging van de standaard indeling of de aard van het gebruik zijn voor rekening van de koper.

Oplevering bedrijfsunits:

Traject bouw en oplevering:

Aanvang bouw vind plaats nadat circa 80/90% van een bedrijfsverzamelgebouw is verkocht en er groen licht ontvangen is van de gemeente Ooststellingwerf met betrekking tot de omgevingsvergunning. Op het moment van de aankoop van de bedrijfsunits dient de
grondprijs en alle aanvullende kosten betaald te worden. Tijdens het bouwproces van de bedrijfsunits zal er met termijnfacturen worden gewerkt. De bedrijfsunits worden casco opgeleverd volgens de technische specificaties die door de aannemer zijn aangegeven. In overleg is
verdere afbouw van de bedrijfsunits, naar uw eigen wensen, door de aannemer mogelijk. Alle units krijgen een afzonderlijk huisnummer toebedeeld door de Gemeente Ooststellingwerf.

Vereniging van Eigenaren (VvE):

De grond en de opstallen worden per gebouw kadastraal gesplitst en verdeeld in appartementen, zodat elke eigenaar per bedrijfsunit een exclusief gebruik(appartementsrecht) heeft. De overige grond is onverdeeld gemeenschappelijk terrein. Voor het beheer en onderhoud
hiervan wordt een Vereniging van Eigenaren opgericht. Iedere koper van een bedrijfsunit wordt hier automatisch lid van. Binnen de VvE wordt het beheer en onderhoud van het buitenterrein en het dak van de gebouwen geregeld, alsmede de gezamenlijke uitstraling.
Ook bewaakt zij de orde en netheid van het buitenterrein en de panden. Uitbouwsels en opslag van materialen op het buitenterrein worden niet toegestaan. Reclame uitingen zijn bij elke bedrijfsunit toegestaan in overleg met de VvE voor uniformiteit.

Vraagprijzen:

Prijzen:

€ 24.500,00 excl. BTW VON ( € 29.645,00 incl. BTW ) voor een opslagunit/garagebox van 24,5 m2 vloeroppervlak ( 3,5 x 7 m1 BxD ) hoogte 350 cm in gebouw 3

€ 42.450,00 excl. BTW VON ( € 51.634,50 incl. BTW ) voor een multifunctionele unit van 50 m2 vloeroppervlak ( 5 x 10 m1 BxD ) hoogte 605 cm in gebouw 1

€ 57.250,00 excl. BTW VON ( € 69.272,50 incl. BTW ) voor een multifunctionele unit van 75 m2 vloeroppervlak ( 7,5 x 10 m1 BxD ) hoogte 605 cm in gebouw 1

Kopen of huren

Dit fase 2 terrein is zowel geschikt voor kopers en huurders van één of meerdere units. Huurders worden gekoppeld aan eigenaren die hun units voor verhuur aanbieden en zullen met hen en of de makelaar huurovereenkomsten gaan maken. Als initiatiefnemers kunnen wij partijen bij elkaar brengen en informatie verstrekken over de mogelijkheden op dit terrein.

Huur gemakkelijk

Wanneer je besluit om een unit te huren dan gelden er verschillende huurtermijnen. We koppelen je dan aan een eigenaar van een unit die hem voor verhuur in de markt heeft en nog een unit beschikbaar heeft.

Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een pand op een goede locatie met volop mogelijkheden voor uw onderneming in Appelscha. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Industrieweg 11 in Appelscha aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox.

Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 24.500 vrij op naam
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Momenteel in aanbouw

Oppervlakten

Oppervlakte
75 m² (in units vanaf 25 m²)
Bedrijfshal oppervlak
75 m²
Vrije hoogte
6 m

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 11

€ 24.500 v.o.n.