Meander 6825 MJ Arnhem

€ 167.000 v.o.n.

Omschrijving

Arnhem Business Center op Ijsseloord 2 te Arnhem

Binnenkort zal worden gestart met de bouw van een volledig nieuw te ontwikkelen hoogwaardig bedrijfsverzamelcomplex op bedrijvenpark Ijsseloord 2, bestaande uit 11 deels schakelbare units verdeeld over 2 of 3 bouwlagen van uiteenlopende metrages. De units worden casco opgeleverd, zodat u als koper het geheel naar uw eigen wensen kunt (laten) afwerken. Alle units hebben een ruim aantal eigen parkeerplaatsen. Bijna alle units zijn zowel te koop als te huur. Het hoogwaardige materiaalgebruik en de moderne uitstraling geven een absolute meerwaarde aan het project en zorgen voor een zeer professionele uitstraling van uw onderneming.

De locatie Ijsseloord 2 is een strategische en dynamische vestigingslocatie voor uw bedrijf waar al een aantal toonaangevende bedrijven zijn gevestigd. IJsseloord 2 heeft alles om u helemaal thuis te voelen. Een bedrijvig en ruimtelijk park op een centrale locatie, in een groene omgeving en van alle gemakken voorzien.

Directe aansluiting op drie snelwegen
Door de unieke ligging aan het Velperbroekcircuit heeft IJsseloord2 directe verbindingen met de A12 (Den Haag-Arnhem-Oberhausen), de A348 (Arnhem-Zutphen) en de A325 (Arnhem-Nijmegen). Ook de A50 ligt op een steenworp afstand. Door deze goede ligging is het park optimaal bereikbaar met elk vervoersmiddel.

Goed te bereiken met het openbaar vervoer
IJsseloord 2 heeft ook een prima aansluiting op het openbaar vervoer. Op het businesspark zijn meerdere bushaltes, met onder andere een directe lijn naar het Centraal Station. Tijdens de spitsuren is er een meer intensieve dienstregeling zodat uw medewerkers gemakkelijk reizen tussen IJsseloord 2 en de omliggende woonplaatsen.

Parkmanagement
Actief parkmanagement beheert de kwaliteit van het bedrijventerrein en regelt onderhoud van de openbare ruimte, afvalinzameling, gladheidsbestrijding, groenonderhoud en centrale beveiliging. Het parkmanagement zorgt voor een omgeving waar alles optimaal functioneert voor nu en in de toekomst. Zo hoeft u hier niet naar om te kijken en kunt u zich richten op uw onderneming.

Inspraak via een betrokken VvE
Alle ondernemers met een eigen bedrijfsgebouw op IJsseloord 2 zijn automatisch lid van de Coöperatieve Vereniging van Eigenaren (VvE). Zo heeft u invloed op het beheer van het park. Via de VvE kunt u ook gebruik maken van bepaalde collectieve particuliere diensten en faciliteiten.

VVE
Om de kwaliteit van ditt complexen het bijzonder ook voor de toekomst te waarborgen zal er een VVE worden opgericht. Alle eigenaren worden hiervan van rechtswege lid.

De casco units hebben een vrije hoogte van circa minimaal 8 m1 tot 11 m1 en een maximale vloerbelasting van 1.500 kg/m2. De begane grond vloeren zijn uitgevoerd in glad afgewerkt gewapend monoliet beton. De hoogwaardig betonnen prefab-kanaalplaatverdiepingsvloeren hebben een maximaal toelaatbare belasting van 250 kg/m2.

De draagconstructie is uitgevoerd in staal en zal worden voorzien van een dekkende laag. De gevels bestaan uit een geïsoleerde metalen gevelbeplating en metselwerk in kleur met een isolatiewaarde van Rc > 4,5 m2K/W. Bij de meeste units is er een elektrisch bedienbare overheaddeur aanwezig.

De kozijnen, ramen en puien in de buitengevel zijn uitgevoerd in aluminium, voorzien van isolerende beglazing en het bijbehorende hang- en sluitwerk heeft een weerstandsklasse van minimaal 2. Verder is er een houten trap naar de verdieping en een mogelijk voor 1 of meerdere toiletten op de begane grond.

Het dak zal worden uitgevoerd met geïsoleerde sandwichpanelen waar een laag kunststof dakbedekking op wordt aangebracht. De isolatiewaarde van het dak zal minimaal Rc> 6.0 m2 K/W zal bedragen. De binnenwanden tussen de diverse units worden uitgevoerd in prefab betonnen wanden.
De buitenwanden worden uitgevoerd deels in stalen sandwichpanelen en deels in metselwerk. Verder zal bij iedere unit een meterkast worden aangebracht afgezekerd met 3 x 25A op basis van de vigerende eisen van de nutsbedrijven. De waterleiding zal ook worden aangebracht tot in de meterkast. Afhankelijk van de gebruiksfunctie en definitieve EPC-berekening kan het gebouw worden voorzien van een zonnestroomsysteem met zonnepanelen. De plaatsing van het zonnestroomsysteem is optioneel en de kosten hiervan komen voor rekening van koper.

Voor wat betreft de installaties het volgende. Voor telecommunicatie, CAI en alarm worden geen voorzieningen gerealiseerd maar deze zijn optioneel realiseerbaar. Het terrein om de units zal worden voorzien van een bestrating met betonklinkers en bovendien zal er voldoende groen worden aangebracht.

Koopsom en huurprijs:
Unit - Oppervlakte - Huurprijs* - Koopsom**
1 - Ca. 298 m² - € 23.208,- - € 325.000,-
2 - Ca. 345 m² - € 26.916,- - € 377.000,-
3 - Ca. 191 m² - Verkocht
4 - Ca. 212 m² - € 16.524,- - € 231.000,-
5 - Ca. 191 m² - Verkocht
6 - Ca. 170 m² - € 13.224,- - € 185.000,-
7 - Ca. 154 m² - € 11.940,- - € 167.000,-
8 - Ca. 182 m² - € 14.232,- - € 199.000,-
9 - Ca. 190 m² - € 14.820,- - € 207.000,-
10 - Ca. 174 m² - Verkocht
11 - Ca. 302 m² - € 23.484,- - € 329.000,-
* Huurprijs per jaar, exclusief BTW.
** Koopsom vrij op naam, exclusief BTW.

Nieuwsgierig geworden? Voor nadere informatie, vragen over meerwerk en/of een uitgebreide brochure aanvragen, neemt u dan vrijblijvend contact met 1 van de onderstaande makelaars/adviseurs:

Waalveste Vastgoed, Tony Bouten 06-42191019 /

Kleinmaeks & Nijdam B.V., Marco van Kesteren 06-51208193 /

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 167.000 vrij op naam
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Nieuwbouw
Bouwperiode
2011-2020

Oppervlakten

Oppervlakte
230 m² (in units vanaf 77 m²)
Bedrijfshal oppervlak
153 m²
Kantoor oppervlak
77 m²
Vrije hoogte
8 m
Draagvermogen
1.500 kg/m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Betonvloer en overheaddeuren

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
2 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Meander

€ 167.000 v.o.n.