Balkengracht 12 B* 9405 CG Assen

€ 50 /m²/jaar

Omschrijving

In woonboulevard WoonAssenaal gelegen winkeletage ter grootte van ca. 625m2, eventueel zijn andere invullingen mogelijk. De unit heeft momenteel een "casco"-uitstraling, maar een hoger opleveringsniveau is bespreekbaar.
!! Deelverhuur is bespreekbaar, bijvoorbeeld kantoorunits vanaf 50 m2 !!

Het geheel bestaat in hoofdzaak uit verkoopruimte met eigen toiletvoorziening en pantry en is toegankelijk vanuit een fraaie centrale hal met trapopgang en (extra brede) lift. Groot eigen parkeerterrein direct voor de deur.

In het WoonAssenaal vlakbij de politietoren naast de A28 bevinden zich een aantal bedrijven die zich hoofdzakelijk bezig houden met woninginrichting.

De meeste bedrijven zijn al langer succesvol vertegenwoordigd in Assen zoals Oudman Keukens, Installatieburo Jongsma, Vivante Woninginrichting en Hummel Badkamers. Inmiddels hebben ook Kloos 2 U Fitness en Kookstudio Assen hun plekje gevonden in het multifunctionele bedrijfsgebouw.

Het complex is gelegen binnen het bestemmingsplan "Bedrijventerrein West". De bestemming luidt "bedrijventerrein", met de functieaanduidingen "bedrijf tot en met categorie 3.2", "detailhandel perifeer 1/2" en "kantoor". Toegestaan zijn onder meer winkelformules die vanwege de omvang en aard van de gevoerde artikelen een groot oppervlak nodig hebben voor uitstalling, te weten o.a. keukens, sanitair en woninginrichting. Gedacht kan verder worden aan dienstverlenende bedrijven, gezondheidszorg en veterinaire diensten, indoor sport en recreatie, openbare nutsbedrijven, etc. Een kandidaat huurder is er overigens zelf verantwoordelijk voor dat het door haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is of komt met het vigerende bestemmingsplan.

Op het buitenterrein zijn veel parkeerplaatsen beschikbaar. De locatie is uitstekend bereikbaar, ligt nagenoeg direct aan de op- en afritten van de A28 (afslag Assen Centrum) en is, door het zeer brede front, ook zichtbaar vanaf de snelweg.

Huurovereenkomst conform model ROZ, huurperiode 5 jaar met 5 optiejaren, jaarlijkse huurprijsindexering en een zekerheidstelling ter grootte van een kwartaalverplichting, servicekosten t.b.v. nutsvoorzieningen en door verhuurder te verzorgen bijkomende diensten.

De vermelde gegevens zijn door ons met zorg samengesteld. Wij kunnen echter ten aanzien van de juistheid ervan geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 50 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
625 m² (in units vanaf 50 m²)
Bedrijfshal oppervlak
625 m²

Indeling

Voorzieningen
Toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en grootschalige detailhandelsvestigingen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Balkengracht 12 B*

€ 50 /m²/jaar