Spanjelaan 7 9403 DN Assen

€ 1.355.000 k.k.

Omschrijving

Bedrijfsruimte aan de Spanjelaan 7 te Assen.

Deze bedrijfshal bestaat uit verschillende “gebouwdelen”:

Aan de voorzijde bevindt zich nette kantoorruimte ter grootte van ca. 60 m² voorzien van een pantry en toiletvoorziening.

De Noordwestzijde van het gebouw is ca. 24 meter breed en ca. 50 meter lang (totaal ca. 1.200 m² b.g.g.). In de lange gevel aan deze zijde bevinden zich 5 overheaddeuren. In deze bedrijfshal zijn een tweetal verdiepingsvloeren aangebracht welke worden ontsloten door middel van stalen trappen en een centrale lift. Het bruto vloeroppervlakte van dit gedeelte bedraagt daardoor totaal ca. 3.600 m². Momenteel bevinden zich hier boxen voor kleinschalige opslag. Deze boxen worden verwijderd. Dit gebouwdeel is 2010 gebouwd. (Indien gewenst kunnen de verdiepingsvloeren door verkoper voor levering worden verwijderd).

Het zuidoostelijke gedeelte van het gebouw is gerealiseerd in 2016. Dit deel is ca. 12,40 meter breed x ca. 50 meter lang (totaal ca. 620 m² b.g.g.). Dit deel van het gebouw heeft één overheaddeur aan de voorzijde en negen overheaddeuren in de lange gevel. Deze overheaddeuren hebben allemaal een afmeting van ca. 3,00 meter breed x ca. 3,50 meter hoor. De overheaddeur aan de voorzijde biedt toegang tot een portaal / vide met trapopgang naar de eerste etage en vervolgens naar de tweede etage. De ruimte op de b.g.g. is ca. 65 m² groot. De ruimte op de eerste etage is ca. 225 m² groot en de ruimte op de tweede etage is ca. 564 m².

Achter de 9 overheaddeuren bevinden zich zelfstandige bedrijfsunits van verschillende omvang. Sommige van deze units zijn voorzien van een tussenvloer. Deze bedrijfsunits zijn verhuurd aan derden. (Huuropbrengst: ca. € 38.400,- per jaar).

LOCATIE:
Gelegen op modern bedrijventerrein Messchenveld. Nabij op- en afritten van A28 Assen-Noord. Nabij woonwijken. De bereikbaarheid met de auto is optimaal. De op- en afritten van rijksweg A28 bevinden zich op steenworp afstand.

BESTEMMING:
Bestemmingsplan: Bedrijventerrein Noord / Messchenveld I
Status: geheel onherroepelijk
Bestemming: Enkelbestemming “Bedrijventerrein”
Maximum bouwhoogte: 15 meter
Functieaanduiding: Bedrijf tot en met categorie 3.2
De voor " Bedrijventerrein " aangewezen gronden zijn bestemd voor: Bedrijven tot en met categorie 3.2': bedrijven die zijn genoemd in bijlage 1 Staat van bedrijfsactiviteiten onder de categorieën 1 tot en met 3.2.

De opslagunits zullen vóór levering uit het pand worden verwijderd.

Indien gewenst kunnen de verdiepingsvloeren, trappen en lift geheel of gedeeltelijk door verkoper voor levering worden verwijderd.

Voor het overige wordt het object verkocht in de huidige, deels verhuurde, staat.

Over een deel van de koopsom is BTW verschuldigd. Koper en verkoper zullen streven naar een zo fiscaal gunstig mogelijke overdracht.

Koper wordt in de gelegenheid gesteld, alvorens tot definitieve aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek en recherche uit te laten voeren naar de onroerende zaak, naar het perceel, naar de bestemming en naar eventuele huurders zoals bijvoorbeeld het laten uitvoeren van een bouwkundig onderzoek, onderzoek naar bestemming en gebruik, gemeente, milieu en/of bodemverontreiniging, betalingsmoraliteit huurders en al wat meer zij betrekking hebbende op het object en in belang van de koper. Bij de gemeente of het kadaster kunt u terecht voor allerlei informatie als mogelijkheden tot (ver)bouw, bestemmingsplan, zakelijke rechten of plichten, erfdienstbaarheden, verontreiniging, gemeentelijke voorwaarden etc. voor zover deze niet bekend gemaakt zijn.

Verkoper verlangt een waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 10% van de koopsom uiterlijk 4 weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

De makelaar van de verkoper stelt een koopovereenkomst op waarin onder andere, doch niet uitsluitend, bovenstaande bepalingen worden opgenomen. Aan de inhoud van bovenstaande informatie kunnen nimmer rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 1.355.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
1.880 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.820 m²
Kantoor oppervlak
60 m²
Perceel
3.695 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Spanjelaan 7

€ 1.355.000 k.k.