Aziëweg 6 9407 TG Assen

€ 4.125 /mnd

Omschrijving

Aziëweg 6:

Representatief bedrijfsobject voorzien van bedrijfshal / werkplaats met kantoorruimte / showroom gelegen op bedrijventerrein “Peelerpark”. Het gehele object meet totaal ca. 965 m² bestaande uit:

-bedrijfsruimte/werkplaats ca. 400 m² de vrije hoogte bedraagt ca. 6 meter
-showroom begane grond ca. 285 m²
-kantoor / showroom op de eerste etage ca. 280 m²

Aan de voorzijde van het object bevinden zich de showroom en het kantoor. De showroom is gelegen op de begane grond en het kantoor op de eerste etage boven de showroom. Beide ruimten zijn voorzien van airconditioning. De werkplaats bevindt zich aan de achterzijde van het object en is voorzien van een verdiepingsvloer. Alle ruimten zijn middels loopdeuren onderling met elkaar verbonden.

De showroom beschikt over een entree met elektrische schuifdeuren, het kantoor beschikt over een ruime pantry. Er is mogelijkheid deze ruimte te gebruiken als kantine. De werkplaats is voorzien van een betonvloer en een overheaddeur.

Locatie en bereikbaarheid:
Gelegen op goede zichtlocatie op het bedrijventerrein “Peelerpark” aan de Noordzijde van Assen. Vanaf de op- en afritten van Rijksweg A28 rijdt men de weg “Peelo” op. Deze brede doorgaande verkeersader maakt deel uit van de belangrijkste Noord-Zuid ontsluitingsroute door Assen.

In de directe omgeving bevinden zich kantoren, showrooms en bedrijfspanden. Zoals Perdok, Bo-Rent, Leads Jeans & Fashion hoofdkantoor, Plegt-Vos, Peugeot Nefkens, De Jong & Laan accountants en nog vele andere bedrijven. Nabij het object bevindt zich een McDonalds vestiging.

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand is op korte afstand van een op- en afrit van de A28 gelegen en per auto uitstekend bereikbaar, op steenworp afstand bevindt zich een bushalte.

Huurprijs en servicekosten:
Op dit object zijn geen servicekosten van toepassing. Huurder draagt zelf zorg voor aansluitingen nutsvoorzieningen en het dagelijks onderhoud van het gehuurde, behoudens het onderhoud betreffende de instandhouding van de onroerende zaak. Huurder draagt zorg dat vanaf de huuringangsdatum of het eerder betrekken van het gehuurde, de tenaamstelling van de contracten met de nutsbedrijven ten name komt van de huurder. Gemeentelijke gebruikersbelastingen en heffingen zijn voor rekening van huurder.

De huurtermijnen, betaaltermijn en wederzijdse opzegtermijn gaan in onderling overleg.

Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

Bestemmingsplan:
Een kandidaat gebruiker/ huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst RO/ EZ van de gemeente Assen aan de Noordersingel 33, 9401 JW te Assen.

Opleveringsniveau:
Het object wordt opgeleverd in de huidige staat, onder andere voorzien van de navolgende voorzieningen;

- systeemplafonds met tl-verlichting;
- betonvloer;
- krachtstroomaansluitingen;
- vloerbedekking;
- airco;
- radiatoren;
- twee toiletgroepen;
- twee pantry’s;
- geïsoleerd dak;
- scheidingswanden.

Onderhoud, herstel en vervanging conform de algemene en eventuele bijzondere bepalingen.

Bijzonderheden:
Deze en overige informatie geldt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door de verhuurder en/of door de eigenaar. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Meer informatie? Neemt u dan gerust contact op met ons kantoor.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 4.125 per maand
Aangeboden sinds
5 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Per direct beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
965 m²
Bedrijfshal oppervlak
400 m²
Kantoor oppervlak
565 m²
Vrije hoogte
6 m
Vrije overspanning
20 m

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Aziëweg 6

€ 4.125 /mnd