Industrieweg 5 5a 9402 NP Assen

€ 645.000 k.k.

Omschrijving

--TE KOOP AANGEBODEN--

Uniek bedrijfsmatig object met buitenterrein centraal gelegen aan de Industrieweg te Assen.

Het object bestaat uit circa 1.600 m² v.v.o. bedrijfsruimte en een woonhuis met ruim 147 m² woonoppervlak.

De bedrijfsruimte is ingericht als sportschool en in gebruik als zodanig. Het geheel wordt echter vrij van huur en gebruik aangeboden.

De sportschool beschikt over een drietal ruime zalen ter grootte van 210, 190 en 180 m². Tevens is er circa 100 m² kantoor-/ praktijkruimte aanwezig. Aan de achterzijde is de sportschool uitgebreid door middel van een bedrijfshal met circa 610 m² vloeroppervlak. Daarnaast is het object voorzien van een volledig ingerichte kantine met bar en keuken, een tweetal ruime kleedkamers met douches, sauna en toiletgroepen.

Het woonhuis(bungalow) beschikt over 4 slaapkamers, woonkamer met open haard en badkamer voorzien van douche ligbad en tweede toilet. De woning behoeft enige aandacht wat het onderhoud betreft.

Aan de voorzijde van het object is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein. Tevens is er ruim voldoende parkeergelegenheid op het naastgelegen buitenterrein.

Locatie en bereikbaarheid:
De Industrieweg 5-5a ligt pal aan één van de belangrijkste ontsluitingswegen van de stad Assen. De Industrieweg loopt dwars door de stad, langs het centrum en langs het treinstation. In de directe omgeving van het object zijn bedrijven als Brezan, Sligro, Boels, Toyota Gorter, Century en een Shell-tankstation gevestigd.

De bereikbaarheid van het object is bijzonder goed dankzij haar centrale ligging. De op- en afritten van de A28 zijn eenvoudig te bereiken via de Industrieweg/Peelo. Er zijn bushaltes gelegen op loopafstand net als het NS station Assen.

Bestemmingsplan en kadaster:
Bestemmingsplan: ‘Stadsbedrijvenpark’, onherroepelijk vastgesteld op 01-10-2015.
Bestemming: “bedrijventerrein” met de functieaanduidingen:
-bedrijfswoning;
-sport.

Onder deze bestemming zijn onder meer sportgerelateerde bestemmingen zoals een fitnesscentrum, fysiopraktijk of dansschool toegestaan.

Mogelijk zijn er meer gebruiksmogelijkheden aanwezig voor dit object zoals het gebruik als kantoorruimte / showroom met bedrijfsruimte of bijvoorbeeld de verkoop van auto’s, boten, caravans, etc.

Informeert u hiervoor bij de gemeente Assen. Wij helpen u hier uiteraard graag bij.

Perceel:
Kadastrale gemeente: Assen
Sectie: T
Nummer: 4514
Groot: 2.678 m²

Kadastrale gemeente: Assen
Sectie: X
Nummer: 5194
Groot: 1.806 m²

Voorwaarden:
Het object wordt verkocht in de huidige staat. Koper wordt door de verkoper, dan wel door de makelaar van de verkoper, in de gelegenheid gesteld, alvorens tot aankoop over te gaan, alle vormen van onderzoek en recherche uit te (laten) voeren naar de onroerende zaak, naar het perceel en bijv. naar de bestemming zoals een bouwkundig onderzoek, specialistisch onderzoek, onderzoek naar bestemming en gebruik, onderzoek bij gemeente en provincie, onderzoek naar milieu- en/of bodemverontreiniging en al wat meer zij betrekking hebbende op het object en wat in belang is van de koper.

Bij de gemeente en/of bij het kadaster kunt u terecht voor allerlei informatie zoals mogelijkheden tot (ver)bouw, bestemmingsplan, zakelijke rechten of plichten, erfdienstbaarheden, verontreiniging, gemeentelijke voorwaarden etc. voor zover deze niet bekend gemaakt zijn.

De verkoper verlangt een zekerheidstelling in de vorm van een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 10% van de koopsom, te storten direct nadat er sprake is van een onvoorwaardelijke koopovereenkomst.

Makelaar verkoper stelt een koopovereenkomst op waarin onder andere, doch niet uitsluitend, bovenstaande bepalingen worden opgenomen.

De informatie in deze brochure alsmede overige informatie geldt onder het voorbehoud van definitieve goedkeuring door onze opdrachtgever / eigenaar. Aan de inhoud van deze informatie kunnen nimmer rechten worden ontleend

Even binnen kijken?
Voor meer informatie of een vrij- blijvende bezichtiging neemt u gerust contact met ons op.

Bezoekadres
“Tasmantoren”
Abel Tasmanplein 1
9401 AZ Assen

Postadres
Postbus 599
9400 AN Assen

assen @ boekenrode . nl
0592 – 76 70 66

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 645.000 kosten koper
Aangeboden sinds
4 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
1.700 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.600 m²
Terrein oppervlak
1.806 m²
Kantoor oppervlak
100 m²
Perceel
4.484 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, betonvloer, heater, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en perifere detailhandelsvestigingen
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Industrieweg 5 5a

€ 645.000 k.k.