Grosthuizen 17 1633 EK Avenhorn

€ 375.000 k.k.

Omschrijving

Te koop circa 1.030 m2 vvo oppervlakte aan bedrijfsgebouwen bestaande uit het voormalige saunacomplex van Sauna Esneniel. Het complex bestaat uit diverse ruimten zoals zalen, baden, voormalige sauna's, kantoren, behandelkamers, opslagruimte, buitenterrein een binnen- en buitenzwembad. Het geheel verkeert in matige staat van onderhoud maar biedt wellicht andere ondernemers kansen voor een bedrijfsvestiging dicht bij de op- en afrit van de A-7 en onder de rook van Hoorn. Wij leiden u graag rond om de kansen en mogelijkheden samen te bekijken ter plaatse.

Het object is gelegen aan de rand van het dorp Avenhorn. Dit gebied bestaat voornamelijk uit agrarische bedrijven rondom de lintbebouwing. Het object is met de auto goed bereikbaar via N247 en de A7. Met het openbaar vervoer is het object redelijk bereikbaar. Op circa 7 minuten loopafstand is een bushalte gelegen met lijnbussen 314, 614 en N14 met onder andere verbindingen naar Amsterdam Centraal en Hoorn centraal.

Op grond van artikel 7 van de planvoorschriften is de bestemming van het object: Bedrijf. Bestemming Bedrijf.
Gebruiksmogelijkheden Bedrijfsgebouwen en overkappingen, ten behoeve van bedrijven, welke zijn genoemd in bijlage 2 van het
bestemmingsplan.

Specifieke kenmerken bestemmingsplan:
Artikel 7.1 van het bestemmingsplan geeft de volgende omschrijving:
De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd voor:
bedrijfsgebouwen en overkappingen, ten behoeve van bedrijven, welke zijn genoemd in bijlage 2 onder de categorieën 1 en 2, alsmede de bedrijven die per adres zijn omschreven in bijlage 3, niet zijnde geluidzoneringsplichtige inrichtingen, risicovolle inrichtingen en/of vuurwerkbedrijven; bedrijfsgebouwen uitsluitend ten behoeve van inpandige opslag, ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van bedrijf - inpandige opslag"; bedrijfsgebouwen en overkappingen ten behoeve van de aan- en verkoop, reparatie en service van en aan motorvoertuigen, ter plaatse van de aanduiding "garage"; composteerinstallaties voor het composteren van groen en tuinafval, met bijbehorende opslag van schone grond, verhardingsmateriaal en veegvuil, alsmede gebouwen ten behoeve van een oefenunit van de brandweer, ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van bedrijf - composteerinstallatie"; een verkooppunt voor motorbrandstoffen, ter plaatse van de aanduiding "verkooppunt motorbrandstoffen met lpg"; een vulpunt voor lpg, ter plaatse van de aanduiding "vulpunt lpg"; een afleverzuil voor lpg, ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van bedrijf - fleverzuil lpg"; opslag voor lpg, ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van bedrijf - opslag lpg"; het behoud, het herstel en de ontwikkelingen van stolpen, ter plaatse van de aanduiding "specifieke bouwaanduiding - stolp"; met daaraan ondergeschikt:
een groepsaccommodatie, ter plaatse van de aanduiding "specifieke vorm van recreatie - groepsaccommodatie"; een museum voor klassieke vrachtauto's, ter plaatse van de aanduiding "museum"; kleinschalige duurzame energiewinning; wegen en paden; water; met de daarbijbehorende: bedrijfswoningen en bijbehorende bouwwerken bij bedrijfswoningen, al dan niet in combinatie met ruimte voor beroepsuitoefening aan huis c.q. bedrijfsmatige activiteiten, waarbij ter plaatse van de aanduiding "specifieke bouwaanduiding - stolp" bedrijfswoningen die gebouwd zijn in de vorm van een stolp; tuinen, erven en terreinen; andere bouwwerken; waarbij, ter plaatse van de aanduiding "karakteristiek", de instandhouding van de bestaande karakteristieke hoofdvorm wordt nagestreefd.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 375.000 kosten koper
Aangeboden sinds
5 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1980

Oppervlakten

Oppervlakte
1.030 m²
Bedrijfshal oppervlak
1.030 m²
Vrije hoogte
3 m
Vrije overspanning
10 m
Draagvermogen
500 kg/m²
Perceel
2.289 m² (in units vanaf 1.030 m²)

Indeling

Voorzieningen
Betonvloer, lichtstraten en toilet

Energie

Voorlopig energielabel
C

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
20 niet-overdekte parkeerplaatsen
Parkeerkosten
Vanaf € 0,- per parkeerplaats per jaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Grosthuizen 17

€ 375.000 k.k.