Eigen Haard 43 8561 EX Balk

€ 475.000 k.k.

Omschrijving

Eigen Haard 43 te Balk (8561 EX).

Algemeen
Nette vrijstaande bedrijfshal op ruime kavel. Geschikt voor diverse opslag- en/of productieactiviteiten. De bedrijfshal is gelegen op het bedrijventerrein Eigen Haard in Balk.

Kadastrale informatie
Gemeente Balk, sectie L, nummer 1612, grootte 4.689 m².

Bereikbaarheid
Het bedrijfspand is gelegen op bedrijventerrein Eigen Haard aan de zuidwestzijde van Balk, direct nabij autoweg N359 (Lemmer - Bolsward - Leeuwarden). De aansluiting op autosnelweg A6 (Joure - Emmeloord - Almere) is bij Lemmer en op ca. 13 km afstand.

Vloeroppervlak
VVO ca. 787 m².

Indeling
Begane grond (ca. 547 m²), bestaande uit kantoorgedeelte met sanitair ca. 30 m², magazijn ca. 36 m² en een bedrijfsruimte van ca. 481 m².
1e verdieping (ca. 240 m²), bestaande uit opslagzolders.

Bouwaard en constructie
Staalconstructie, onderheide betonvloer (vloeistofdicht, zware vloerbelasting mogelijk), geïsoleerd zadeldak (goothoogte ca. 5,7 meter, nokhoogte ca. 8 meter), geïsoleerde gevelbeplating, betonvloer (begane grond en deels verdieping), houten vloer (deels verdieping), isolerende beglazing met houten kozijnen.

Voorzieningen
Elektrisch bedienbare overheaddeuren.

Parkeren
Ruime mogelijkheden op het eigen buitenterrein, welke is voorzien van erfverharding, hekwerken, afspuitplaats met olie- en vetafscheider.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente De Fryske Marren valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan Balk - Noord en is bestemd als ‘bedrijventerrein’.
De bovenstaande en in de bijlage verstrekte gegevens, betreffende de bestemming zijn verstrekt door de website d.d. 24 september 2018.

Of het door koper beoogde gebruik binnen het bestemmingsplan valt, dient door de koper zelf bij de gemeente te worden gecontroleerd. Het verkrijgen van de benodigde toestemming(en) en/of vergunning(en) van overheidswege dient door huurder/koper zelf en voor eigen rekening te geschieden.

Koopsom
€ 475.000,-- k.k. (geen BTW).

Zekerheidstelling
Bankgarantie/ waarborgsom 10% van de koopsom.

Erfdienstbaarheden, kwalitatieve verplichtingen, e.d.
Zie akte van levering (HYP4:55342/127 d.d. 29 oktober 2007, waarin ondermeer staat vermeld bij “omschrijving erfdienstbaarheden, kwalitatieve bedingen en/of bijzondere verplichtingen” dat van toepassing is “Algemene Voorwaarden Verkoop Bouwterrein Gemeente Gaasterlân-Sleat” en dat in genoemde akte als “kwalitatieve verplichting” is opgenomen het “gedogen dat de gemeente palen, kabels, draden, (aanduidings)bordjes en pijpleidingen voor openbare doeleinden op, in, aan of boven het verkochte ne de opstallen aanbrengt, …etc.”. (zie tekst akte van levering).

Milieu
Verkoper beschikt niet over een bodemonderzoek.
Verkoper beschikt niet over een asbestinventarisatie.

Energielabel
Verkoper beschikt (nog) niet over een (voorlopig) energielabel van het pand. Wanneer verkoper over een energielabel beschikt zal verkoper dit z.s.m. ter beschikking stellen.

Overige condities
Onderhandelingen en verkoop vinden plaats onder het uitdrukkelijke voorbehoud van het verkrijgen van definitieve goedkeuring van verkoper.

Bijzonderheden
Verkoper wenst de bedrijfshal niet los te verkopen. Verkoop van de bedrijfshal (Eigen Haard 43) is alleen mogelijk met het tegenover gelegen kantoorpand (Eigen Haard 25).

Deze informatie is geheel vrijblijvend en niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een voorstel. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 475.000 kosten koper
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
787 m²
Bedrijfshal oppervlak
721 m²
Terrein oppervlak
4.689 m²
Kantoor oppervlak
66 m²
Perceel
4.689 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Eigen Haard 43

€ 475.000 k.k.